Всяка съдебна система се нуждае от силни и независими прокурори.

...
Всяка съдебна система се нуждае от силни и независими прокурори.
Коментари Харесай

Прокуратурата се закани да разкрие как обвиняеми си партнират с журналисти и политици

Всяка правосъдна система се нуждае от мощни и самостоятелни прокурори. Днес прокуратурата е подложена на невиждан, освен политически, напън. Продължението на тези офанзиви следва. Следващата стъпка е да бъде унищожена прокуратурата.
Това съобщи представителят на основния прокурор Сийка Милева, която даде инвънредна конференция.
" Сега ще бъде оповестено известие за формирано следствие по глава първа. Ще станете очевидци на това по какъв начин обвинени си партнират с публицисти и политици " , сподели още Милева.
Тя още веднъж сподели, че прокуратурата поддържа правото на всички да стачкуват. Но съгласно нея.
Обвиняемият предприемач Васил Божков и подсъдимият банкер Цветан Василев си партнират с политици и публицисти за да оказват напън върху правосъдната система , заяви представителят на основния прокурор.
„ Преди няколко месеца бяхме наясно с офанзивите, на които ще бъде подложена прокуратурата, магистратите и техните фамилии. Атаки, в които вземат участие някои медии, а и български политици. продължението на тези офанзиви следва и идната стъпка е посочена от лица, привлечени към наказателна отговорност “, сподели Сийка Милева. Чакаме и отговор от президента на на Република България по какъв начин думите му кореспондират с тези доказателства , сподели още тях.
По-рано през днешния ден Иван Гешев благодари от Twitter на американското посолство у нас, което в свое изказване поддържа българския народ " в устрема му за повишение на доверието в демократичната система и поощряване на върховенството на закона в България ".
" Благодаря на сътрудниците ни от Съединените щати и посолството им в България за поддръжката за върховенството на закона и безкомпромисните дейности на Прокуратурата. Наистина - никой за нас не е над закона! Днес ще го покажем на всички българи за следващ път! ", написа Гешев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР