Всяка проява на херцогините Кейт и Меган се следи под

...
Всяка проява на херцогините Кейт и Меган се следи под
Коментари Харесай

Как Меган копира принцеса Даяна и защо Кейт не го прави

Всяка демонстрация на херцогините Кейт и Меган се следи под лупа, освен от таблоидите, само че и от редица специалисти по протокол .

Миналата седмица херцогиня Меган се завърна към публичните си отговорности си след раждането, като стартира фешън сбирка в помощ на благотворителна организация. По време на събитието мнозина откриха в държанието й придвижвания и жестове, сходни с тези на починалата принцеса Даяна.



Освен, че в този ден Меган носеше обеци и гривна, които лейди Ди в миналото обожаваше да поставя , нещо друго направи усещане на анализаторите на кралските особи. Това бяха прегръдките, които херцогинята драговолно раздаваше! Според специалистите тя очевидно копира жестовете на починалата майка на своя брачен партньор. Според тях близкият физически контакт, който херцогинята на Съсекс показва, не е просто табиет или част от държанието й, а добре премислен жест, с който тя цели да подчертае,че не е подготвена да бъде част от кралския протокол.
 Меган се върна към уговорките си след раждането Gulliver/Getty Images

 Меган се върна към уговорките си след раждането Gulliver/Getty Images-->

Държанието на Кейт Мидълтън въпреки това е радикално друго. Херцогинята на Кеймбридж посреща всички на разстояние, здрависва се и рядко прави изключение за деца. Според специалисти сходно държание е присъщо на жена, която знае, че ще бъде кралица .
 Херцогинята на Кембридж и сладкият завързак, с който се влюби в нея Gulliver/Getty Images

Що се касае до Меган, вероятната причина за топлите й обятия с непознати е опит да имитира принцеса Даяна и да бъде по-близко до хората. Майката на принцовете Уилям и Хари постоянно е посрещала всички жители на короната сърдечно, в това число и тези в потребност, с цел да изрази поддръжката си към тях. На фона на уронения имидж на Маркъл през последните седмици това наподобява като действителна тактичност, написа elle.ru.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР