Всяка пролет ние от MissBloom.bg сме отдадени на идеята да

...
Всяка пролет ние от MissBloom.bg сме отдадени на идеята да
Коментари Харесай

Три момичета, една цел: перфектно тяло за лятото

Всяка пролет ние от MissBloom.bg сме отдадени на концепцията да ви мотивираме и помогнем със препоръки по какъв начин да сте в по-добра форма и да посрещнете топлите дни със справедливо самочувствие!

Сега сплотяваме сили с Nike и списанията JOY и OK! за едно ексцентрично и доста персонално фитнес премеждие. Стартирахме го с концепцията, че когато сме решили да трансформираме тялото си, изключително скъпи са тези неща: професионалната тенденция, режимът, който да е съгласуван с нашите персонални цели, кондицията и метода ни на живот и не на последно място – опцията да споделяме триумфите си и да се забавляваме!

В продължение на 8 седмици, три прелестни, усмихнати дами с динамично всекидневие ще се посветят на задачата да влязат в съвършена форма – благодарение на приложенията Nike+ Running & Nike+ Training Club и под вещото управление на инструктора и специалист по здравословно хранене Христиана Парова , която доста от вас сигурно познават и следват в обществените мрежи. Всяка сряда, тук в MissBloom.bg Благомира, Ива и Алиса ще споделят детайлности за своите извършения и режим, а всеки месец напредъкът им ще следим и в JOY и ОК!.

Нека в този момент ви представим всяка от тях с няколко фрази!

Хриси Парова 

 hrisi nike

Христиана е експерт в правенето на подготвителни и хранителни режими, а отвън работата си – отдадена майка. Казва, че в никакъв случай не оставя девойките, които тренира, да хленчат. Опитва се да ги стимулира и научи да обичат упражненията и да се усмихват, до момента в който работят за супер тяло.

Хриси има вяра, че човек може да влезе в супер форма даже да тренира единствено вкъщи. “Участвам, тъй като спорта е в кръвта ми и в всекидневието ми, а посредством приложението Nike+ Training club може да стане и част от живота и на други дами, които нямат време или предпочитание да посещават зали за групови или самостоятелни тренировки. С приложението става елементарно и прелестно влизането във форма в къщи. ”

Последвайте Хриси във Фейсбук и Instagram

Благомира Василева 

 blaga nike

“От повече от 8 години работя в областта на печатните и онлайн медии като управител реклама. Режимът, който съм разкрила за себе си и който ме държи в положително здраве и тонус е формиран от три съществени неща: Здравословна храна, доста спорт и по-малко нерви. Старая се всеки ден храненията ми да са едновременно, не се лимитирам от нищо, похапвам, каквото желая, само че не преяждам, заобикалям мазната храна, пърженото, никакви полуфабрикати и вериги за бързо хранене.

Моето мнение е, че всяка жена може да наподобява добре, без да се подлага на фрапантни и изнервящи диети, единствено в случай че се движи задоволително и спортува. За страдание моето работно всекидневие е много ангажирано и все по-трудно намирам време за фитнес залата. Ако самата подготовка ми отнеме единствено час, то ходенето до фитнеса, преобличането, и връщането от там ми лишават най-малко още толкоз време. Именно това ми харесва в приложението Nike+ Training Club. Ставам заран, върша в къщи определени комплекси от него отивам да се трудя. А тренировките са  супер професионално направени, разнородни и ефикасни. Има и видеа, с които можеш да се ориентираш тъкмо по какъв начин се изълняват упражненията. Просто обичано. ”

Последвайте Благомира във Фейсбук и Instagram

Ива Парлакчиева 

 iva nike

“Казвам се Ива Парлакчиева и през последните 8 години работя като козметичен редактор на изданията GRAZIA и OK!. Oт работата си научих, че козметичните артикули могат да оказват помощ значително на външия ни тип, само че сигурно не могат да решат всички предизикателства, свързани с положителната форма. Като да вземем за пример това да се възстановим изцяло след бременност – в моят случай  – две в границите на четири години. Приех преизвикателството на Nike, с цел да подтиквам самата себе си за повече спорт, който обезпечено ни зарежда с повече самочувствие и добра визия, само че и с повече сила и издръжливост, без която не мога. Отварям приложенията Nike+Training и Nike+Running, и се насочвам към по-доброто си аз, а какво се случва по пътя ще споделям в персоналния си профил Instagram, както и във Facebook страницата на обичаното ми списание ОК!

Включете се и вие! ”

Алиса Белоусова 

 alisa nike

Алиса е професионален танцьор, инструктор и хореограф. Занимава се с танци от ранна възраст – спортни танци, салса, хип-хоп, латино танци, съвременни балетни техники. Състезател и участник  в голям брой български и интернационалните салса фестивали. Интересен факт е и това, че тя е един от първите зумба инструктори у нас.

Хореограф и танцьор на „ България търси гений “ през 2014, 2015 и 2016 година. Танцьор и хореограф на 13-те международни финали на конкурс Junior Eurovision 2015.

“Реших да вземам участие, тъй като обичам новите предизикателства, изключително, когато са свързани със спорт и тренировки. Приложението Nike+Training Club ми дава един напълно нов взор върху физическото натоварване, друг от танците, с които съм привикнала. Освен качествените комплекси с извършения, другото което доста ми харесва в приложението е, че всички те са придружени с видеа. Това доста улеснява осъществяването им. ”

Последвайте Алиса във Facebook 

 

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР