Всяка първа среща носи едно особено вълнение. Преди да се

...
Всяка първа среща носи едно особено вълнение. Преди да се
Коментари Харесай

Четири признака, че срещата ви ще се превърне във връзка за една нощ

Всяка първа среща носи едно изключително неспокойствие. Преди да се усетите обаче може да се озовете в неговия или вашия апартамент. След няколко минути имате връзка за една нощ, без тя да продължи по-късно.

Много хора късно осъзнават, че индивидът, за който са считали, че ще бъде страховит дълготраен сътрудник, в последна сметка се оказа простак. Въпреки че някои ще подсигуряват обстоятелството, че свалянето на първата среща е минало добре за тях, при доста други не е по този начин. Събуждайки се на идната заран, те осъзнават, че са позволили неточност, поддавайки се на страстите.  За тях това може да се трансформира в неловко прекарване, за което не могат да спрат да мислят.

За да сте готови, ви представяме четири признака, че първата ви среща може да се трансформира във връзка за една нощ.

Съобщенията могат да разкрият доста за някого

Предишен чат посредством текстови известия може да разкрие доста нечии планове. Най-вероятно той се интересува единствено от това да спи с вас, в случай че още преди да сте излезли, стартира да приказва за това. Освен това, в случай че някой прекомерно рано спомене интимността в диалог, би трябвало да сте готови с подобаващ характерен отговор. Той би трябвало да е подобен, който демонстрира вашите граници.

Той не наподобява толкоз зает с това, което имате да кажете по време на срещата

Въпреки че наподобява концентриран върху вас, той също основава усещане, че е незаинтересовани. Или чака вечерята да бъде сервирана, или се взира в телефона си. Може да се прави, че слуша това, което му разказвате за вас. В същото време обаче даже не задълбава диалога Това не е добър симптом. Възможно е даже да не ви гледа в очите. Той наподобява по този начин, като че ли просто чака времето да мине. Ако забележите това, е доста евентуално той просто да не е  откровен с вас и да желае единствено връзка за една нощ.

Мястото на първата ви среща с него

Мястото на първата среща може да разкрие доста за желанията на даден човек. Затова при опция, го оставете той да предложи, с цел да видите защо мисли. Явен симптом, че той желае да спи с вас е, в случай че ви предложения в дома си на първата среща. Може също по този начин да ви предложения на пиво в някой бар, вместо на нещо като вечеря или кино. Тогава има огромен късмет да желае да се разведрите задоволително, с цел да имате предпочитание да си легнете с него по-късно.

Времето на срещата

Излизането на срещи късно през нощта може да бъде необикновено особено и вълнуващо. Но това също може да предложи на индивида, с който излизате, мощна индикация. Ако към момента си прекарвате ужасно с него след среднощ, доста е евентуално да се окажете в леглото с него.

Подгответе се, в случай че някое от тези държания участва през цялата среща. Той или тя може просто да се интересува да ви примами в леглото. Освен в случай че не желаете връзка за една нощ, бъдете нащрек и не се поддавайте на страстите си. Дайте си късмет първо да опознаете другия по-добре, с цел да не съжалявате на сутринта.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР