Всяка партия трябва да носи отговорността за своя избор и

...
Всяка партия трябва да носи отговорността за своя избор и
Коментари Харесай

Кирил Петков за КС: Атанасова не е под червената линия на приемливост

Всяка партия би трябвало да носи отговорността за своя избор и да не позволява претенденти под алената линия на другия. Това съобщи пред бТВ съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков по отношение на - Десислава Атанасова, издигната от ГЕРБ-СДС, и Борислав Белазелков, повдигнат от ПП-ДБ.

В този подтекст Десислава Атанасова не е под алената линия за толерантност, счита Петков. И означи, че въпреки всичко тя е взела участие в правенето на последните промени в Конституцията.

Съпредседателят на Политическа партия разяснява и нашумялата среща сред него и предприемача Спас Русев, който познавал от преди 10 години, когато Петков бил в ролята на бизнесмен. От време на време имаме срещи и си приказваме общи работи, обясни той.

Той означи, че срещата е била на обществено място и надлежно не е била загадка. Петков обаче бил проследен от публицист на ПИК, който популяризира и фотоси от първите минути на срещата. Именно това наложило тя да бъде прекъсната.

" Аз се срещам с извънредно доста хора, тази среща беше другарска. Обадих му се по-късно и му се извиних за ПИК, които непрекъснато се пробват да вършат жълти вести от нищо. Това беше следващата политическа жълта офанзива ", разяснява Петков.

По отношение на другия нашумял проблем - Петков удостовери, че е разговарял по тематиката с Бойко Борисов и Делян Пеевски. Обяснил им, че няма нищо, което да го тормози в договорката. На 100% вярвал на Асен Василев и можел да подсигурява за него.
 Даниел Лорер ще съди тези, които го замесили в Чаталджагейт
Даниел Лорер ще съди тези, които го замесили в Чаталджагейт

Депутатът от ПП-ДБ ще спомага на способените органи истината бързо да излезе нескрито

Васил Терзиев и СОС - макар, че София е най-важният град, ние с Борисов като политически водачи не би трябвало да се месим в локалната политика, безапелационен бе Кирил Петков.

По тематиката за ротацията той е уверен, че по-добре да има допустимо минимум смени на министри. В същото време не би трябвало да се пренебрегва, в случай че някой министър не се оправя добре. Дори самият Кирил Петков имал рецензия към министър, само че не пожела да даде име.
 Борисов: ПП-ДБ-СС не ни желаят, ние пък не се натискаме
Борисов: ПП-ДБ-СС не ни желаят, ние пък не се натискаме

Васил Терзиев е несръчен да си направи болшинство, отсече водачът на ГЕРБ
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР