Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да

...
Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да
Коментари Харесай

Жесток удар по Лена

Днешните й думи не ми остават различен избор, с изключение на да заведа против нея едно дело за клюка, съобщи шефът на НЗОК

Управителят на НЗОК Момчил Мавров ще съди Лена Бориславова за клюка. Поводът – думите и по негов адрес, изречени в ефира bTV.

„ В момента господин Желязков, вместо да работи както повелява висотата на неговия пост, извърши заръката и инструкцията на Пеевски и Борисов. Именно по този метод едни 8 милиарда лв. се озоваха в ръцете на господин Мавров ", уточни Лена Бориславова от ПП-ДБ.

„ Проблемът не е единствено в това, че той е определен единствено с гласовете на „ Възраждане “, а не с тези на ПП-ДБ. Проблемът е в това, че това е лице, за което е известно, че има преписки и папки в прокуратурата и в ДАНС “, съобщи още тя.

„ Това, което мога да кажа, е, че нейните думи са просто една неистина. Срещу мен няма досъдебно произвеждане. Ако имаше формирано такова, най-малкото щях да съм канен на разпит. Нещо повече – щеше да ми бъде повдигнато обвиняване “, съобщи от своя страна проф. Момчил Мавров.

„ Мисля, че още през есента на 2023 година стана ясно, че против мен е бил подаден един неизвестен сигнал, който е бил тестван и преписката по него е била прекъсната. С това завършва всичко.

Думите на госпожа Бориславова не ми остават различен избор, с изключение на да заведа против нея едно дело за клюка “, сподели още шефът на НЗОК.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР