Всяка от тях има своя собствена сила, за. да въздейства

...
Всяка от тях има своя собствена сила, за. да въздейства
Коментари Харесай

5 позитивни мантри за успех в живота

Всяка от тях има своя лична мощ, за. да влияе върху разнообразни аспекти от живота – от персоналните връзки до взаимоотношение с Вселената

Заемете комфортна поза, изправете гърба и затворете очи. Три пъти надълбоко вдишайте и издишайте. След това започнете да повтаряте мантрата на глас в удобен за вас темп. Броят на повторенията е 108. Съсредоточете се върху смисъла на произнасяните мантри.

Мантра за благополучие: Paraanandaaya Namaha

Тя работи като увещание, че щастието е свойство на нашата душа, наше право по рождение. Щастието идват от вътрешната страна, без значение от външните условия. Затова е ненужно да го преследваме. Усмивайте се, до момента в който произнасяте мантрата, и след известно време ще се почувствате радостни.

Мантра за умиротворяване: Lokah Samastah Sukhino Bhavantu

Векове наред тя е употребена за реализиране на нравствен мир, с цел да припомня, че сме свързани между тях в единна Вселена. Излъчвайки светлината на това схващане, ние крачим към общото благоденствие. Произнасяйте мантрата на един мирис, като вдишвате преди началото на всяко ново повтаряне.

Мантра на процъфтяването: Gam Ganapataye Namah

Тя твърди, че сте способни да преодолеете всяко затруднение. Това е мантрата на Ганеша – индийския господ, неутрализиращ всички вътрешни и външни бариери по пътя към задачата. Мантрата може да се употребява, с цел да се разпали огънят на трансформациите и да се освети пътят ви към триумфа. При повторението направете с ръце Ганеша-мудрата.

Мантра на любовта: Mani Padme Hum

Тя включва учението на Буда, вселява възприятие за съчувствие към всичко живо. Напомня, че силата на любовта е с нас по рождение. При произнасянето се фокусирайте върху вибрациите на всеки тон.

Мантра на съединението с божествената същина: Namah Shivaya

Това е най-популярното послание към господ Шива в индуизма. Можете да я повтаряте в комплицирани житейски обстановки, като си напомняте по този метод: „ Светът не е за мен, светът е за Шива “.

Мантрите са свещени слова, своего рода „ химни в будизма и индуизма. В превод от санскрит значат оръдие на мисълта, средство за предаване на мисли. При изговаряне те изискват тъкмо възпроизвеждане на звуците, от които се състоят. Всеки тон, сричка, дума в мантрите има надълбоко сакрално значение. Затова е толкоз значимо да се произнасят вярно.

Те са послание към боговете на индуизма, прослава към естествените феномени (например към изгрева на слънцето). Мантрите настройват индивида на несъмнено положение и в следствие животът му стартира да се трансформира.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР