Всяка от нас има изпитани рецепти за красота, които използва

...
Всяка от нас има изпитани рецепти за красота, които използва
Коментари Харесай

10 трика, които карат знаменитостите да засенчат звездите в небето

Всяка от нас има изпитани предписания за хубост, които употребява от доста години. Знаменитостите не вършат изключение. През годините на реклама те получават разнообразни трикове за хубост и козметика: от банални като бебешко олио до изключителни като крем за хемороиди, скоч и даже пчелна отрова.

Хали Бери споделя не на пудрата

Хали Бери счита, че на колкото и години да е една жена, тя постоянно наподобява по-добре с “мокър ” грим.

Дженифър Лопес спи единствено по тил

За да предотврати появяването на бръчки, Дженифър Лопес постоянно спи в една и съща поза. Певицата се кълне, че в действителност работи.

Джейн Фонда непрестанно сменя овлажнителите си

Джейн Фонда е на мнение, че дамите на възраст би трябвало да заобикалят сияещите текстури, защото те акцентират несъвършенствата на кожата.

Джейн непрекъснато сменя овлажнителя си, с цел да избегне пристрастяването. На това я е научила Катрин Деньов. Фонда също ексфолира лицето си всяка заран с груба забрадка.

Мадона не не помни и грижата за дупето

Мадона се грижи еднообразно за всички елементи на тялото си. И по този начин, певицата призна, че поставя глинена маска на задните си елементи. Той също по този начин втрива серум в коленете си.

Бионсе контурира лицето си със слънцезащитен крем

Гримьорът на звездата показа тайната по какъв начин се прави трайно контуриране със слънцезащитен крем.

За да извършите това, нанесете равнище на отбрана от 15 или 20 върху цялото лице и по-късно покрийте областите на лицето, които нормално изсветлявате, с крем с по-висока отбрана. И готово!

Синди Крауфорд получава инжекции с ботокс

Супермоделът счита, че на избрана възраст кремовете просто не оказват помощ. И чистосърдечно признава, че с цел да върне еластичността на кожата, постоянно си инжектира витамини, колаген и ботокс.

Вера Уанг употребява бебешко олио

Модната дизайнерка Вера Уанг е на 73 години, само че наподобява просто прелестно за годините си. Сигурни сме, че Вера има доста секрети за хубост. Един от тях е доста елементарен. Дизайнер се къпе с масло Johnson’s Baby.

Ева Мендес прави покачване с конец

За поддържане на кожата в добра форма Ева Мендес оказва помощ нишков лифтинг – способ, чиято същина е въвеждането на резорбируеми влакна под кожата. Те задействат производството на колаген.

Кийра Найтли крие плешивостта под перуки

Звездата от “Карибски пирати ” призна, че поради честото боядисване косата й в един миг почнала интензивно да пада. Тогава една перука пристигна на помощ на Кира. Актрисата носеше изкуствена коса в продължение на 5 години.

Парис Хилтън употребява магнитни мигли

Днес промишлеността за хубост ни показва голямо многообразие от изкуствени мигли, от които да избираме. Повечето от тях нормално са на лепилна основа.

В края на краищата телевизионната звезда знае какъв брой е значимо да можете бързо да се приведете в ред. А благодарение на мигли на магнити това става за нула време. В допълнение, те са за многократна приложимост и устоят доста по-дълго от нормалните си сътрудници.

Бела Хадид стяга клепачите си с тиксо

Характерният външен тип на Бела Хадид преследва доста девойки. За да реализират резултата на лисичи очи, като на супермодел, младите дами усилват миглите си със специфична техника и даже лягат под ножа на хирурга. Но Бела твърди, че тайната на външния й тип се крие в елементарна козметична лента.

Ким Кардашиян хидратира лицето си с крем срещу хемороиди

Ким Кардашиян може да си разреши всякаква козметика. Но крем за хемороиди оказва помощ на телевизионната звезда да се бори с бръчките. Според гримьорката Ким, това бюджетно, само че доста новаторско лекарство чудодейно предотвратява загубата на разтегливост и усъвършенства гладкостта на кожата.

Карди Би употребява острие, с цел да изглади кожата си

Гримьорът на Карди Би Ерика Ла Перл разкри, че тайната на блестящата кожа на нейните клиенти е, че те вършат дермапланиране преди нанасяне на грим.

Какви лайфхакове бихте желали да опитате върху себе си, следвайки звездите? Имате ли свои секрети за хубост?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР