Всяка нейна снимка и видео, споделени в Инстаграм, а и

...
Всяка нейна снимка и видео, споделени в Инстаграм, а и
Коментари Харесай

Бременна и без задръжки: Емили Ратайковски провокира с кадри

Всяка нейна фотография и видео, споделени в Инстаграм, а и освен, се трансформират в шлагер. Милионите ѝ почитатели обожават да наблюдават любимката си, а тя не стопира да ги радва с разнообразно наличие. Бременната Емили Ратайковски не е от дамите, които се тормозят от голото си тяло, даже и когато коремчето ѝ към този момент съществено проличава.

Ратайковски се гордее с изменящото ѝ се тяло, тъй като знае, че скоро ще даде живот на първата си рожба. 29-годишната актриса и модел още веднъж театралничи разголена и без задръжки. Макар да не е изцяло гола, каквито към този момент фотоси има, Емили показа къс момент от морски плаж, облечена с бански от две елементи. " Ангел в корема ми ", е написала хубавицата към видеото, което е натрупало милиони гледания. 

Виж още:

Освен със секси фотоси, Емили е от известните дами, които показват свободно мнението си, когато имат какво да кажат. Скоро тя изрази безапелационното си неодобрение в Туитър по една гореща тематика.

Ратайковски реагира яростно на блокирането на Доналд Тръмп от обществените мрежи, тъй като счита, че този акт не е верен и подклажда повече напрежение и ненавист. " Това дава на Fcaebook (технологиите), Зук, най-голямата мощност ", написа сексапилната Емили.

Тя добавя, че в случай че може да бъде заличен просто по този начин един президент, то това значи, че същото може да се случи с всеки един от нас. " Ако той може да изтрие президента, може да изтрие всеки от нас ", гласят думите на Ратайковски. Мнението ѝ събра разнопосочни реакции. Едни я поддържат, а други са на противоположната позиция - дейностите на софтуерните колоси са били верни, поради създалата се обстановка с щурма на Капитолия в американската столица Вашингтон.

Емили не се меси съществено в политиката и не отговори на сериозните реакции, породили се след думи ѝ, само че пък в едно е извънредно добра - да притегля вниманието онлайн, с помощта на думите или на фотосите, които споделя.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/emrata/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР