Всяка майка иска да бъде горда с децата си и

...
Всяка майка иска да бъде горда с децата си и
Коментари Харесай

Майка си направи профил в „Туитър“ и разкри огромна тайна на дъщеря си

Всяка майка желае да бъде горда с децата си и се вълнува живо от живота им. Разбира се, от време на време концепцията на детето и на родителите за триумф и благополучие, се разграничава. Днес ви представяме една история, която образно демонстрира това разминаване. Тази майка си направила профил в „ Туитър “, само че разкрила нещо неъобразимо за щерка си, което раздрусало живота й.

Майка сътвори собствен профил в обществената мрежа „ Туитър “, с цел да чете известията на американския президент Доналд Тръмп – само че вместо това разкри, че щерка ѝ е звезда във филми за възрастни, оповестява Фокус, цитирайки македонската електронна медия „ Плюс Инфо “, предават от novini.bg.

„ Eдин ден взех решение да основа профил, с цел да видя какво изпускам. Вместо думите на Тръмп открих нещо, което ме визира персонално – щерка ми, която разгласява порно. Естествено бях шокирана от видяното. Да видя щерка ми в сходна обява беше шокиращо “.

Жената признава, че след разкритието спомените ѝ за дребното и почтено положително дете са вечно заличени. След няколко дни майката решила да поговори с щерка си по въпроса. По време на диалога обаче младото момиче е изложило своята страна на историята и е обяснило, че към този момент е „ стара жена “, която може сама да взима решения.

Twitter (произнася се Туитър) е безвъзмездна обществена мрежа и микро-блог услуга, която разрешава на потребителите да изпращат и четат статус известия, познати като туитове. Туитовете са текстово-базирани известия с размер до 140 признака, съхранявани в страницата с потребителския профил на създателя им и изпращани към другите консуматори – известни като почитатели, които са се абонирали за тях. Изпращачът може да ограничи достъпа до статус известията си до кръга от другари или да разреши отворен достъп до тях. Туитовете могат да бъдат изпращани през уеб страницата на Twitter, през SMS или през приложения, написани от трети лица, благодарение на оповестеното от Twitter API. Услугата е налична гратис през Интернет, само че изпращането на туитове през SMS се полза с такса от страна на GSM оператора.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР