Всяка Коледа има две филмови традиции за децата от 90-те

...
Всяка Коледа има две филмови традиции за децата от 90-те
Коментари Харесай

Зад кадър: Непоказвани снимки от Хари Потър

Всяка Коледа има две кино обичаи за децата от 90-те (и освен!) – маратон с филмите от  " Сам у дома " и поредност от киновечери с всички елементи на " Хари Потър ". Ако към момента не сте намерили време за второто, Даниел Радклиф ще ви даде мотив – в действителност цели шест – да го извършите!

Преди дни английският артист разгласява трогателни фотоси на него и сътрудниците му от кино лентата – Ема Уотсън и Рупърт Гринт, които играят Хърмаяни Грейнджър и Роналд Уизли – най-хубавите другари на Хари Потър. На фотосите се вижда по какъв начин тримата се забавляват дружно и отвън снимачната площадка. 

На непоказваните снимки участва и Том Фелтън, превъплътил се на огромния екран в арогантния Драко Малфой. Зад кадър обаче артистът няма нищо общо с героя си и освен че постоянно е душата на компанията, на една от фотосите се вижда по какъв начин прави бургери!

В звездната компания е и Матю Люис, прочут ни като непохватния, само че добродушен Невил Лонгботъм, както и Алфред Енок, или Дийн Томас във кино лентата. 

Разгледайте всички фотоси в галерията!

 
Евана Линч - от почитател на Хари Потър до звезда във филма
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР