Всяка жена се знае, че е богиня по един или

...
Всяка жена се знае, че е богиня по един или
Коментари Харесай

Коя древногръцка богиня си според зодията си?

Всяка жена се знае, че е богиня по един или различен метод. Но истината е, че съгласно нейната зодия тя в действителност дава отговор на една древногръцка богиня.

Вижте коя е вашата!

Овен и Телец - Артемида - Феминистката

Вечно красива и неостаряваща, тя е извънредно авторитетна, мощна и постигаща всичко сама.

Близнаци и Рак - Хера – Семейната жена
 Зодиите, които са обречени на страдалчество през тази седмица, 06-10 СЕПТЕМВРИ Зодиите, които са обречени на страдалчество през тази седмица, 06-10 СЕПТЕМВРИ
ДЕВА Дева, неспособността ви да оставите нещата такива, каквито са, е саботиране на себе си. Вие сте упорити и не простите за неща, к...

Тя е извънредно деликатна и разбрана и за нея е са най-важни фамилията и бракът. По-добре да не ги засягате обаче, тъй като е способна да се трансформира в звяр за тях!

Лъв и Дева - Атина Палада – Кариеристката

Мъдра жена, способна да реализира всичко в живота си сама. С пъклен мощна вътрешен глас и изострен разум, тя може да хвърчи, като същинска ракета в кариерата си.

Везни и Скорпион - Афродита – Съблазнителката

Съблазнителни и привлекателни, тези дами знаят по какъв начин да влязат под кожата на всеки мъж и могат да бъдат искрено рискови, в случай че решат да получат това, което желаят.
 Кое е животното настойник на вашата зодия? Кое е животното настойник на вашата зодия?
Казва се, че всеки човек има свое животно настойник. Но по-интересното е, че зодията също е определяща за това с кое животно сте свърз...

Стрелец и Козирог - Деметра – Грижовната майка

Най-силната майчинска вътрешен глас е при тях, въпреки че може да се каже, че всяка жена има даже малко от тази богиня. При стрелците и козирозите обаче, тя е на 100%.



Водолей и Риби - Хеката – Забавната красавица

Забавни, изобретателни и симпатични, водолеите и рибите имат ужасно лъчение и сума ти и другари, които не могат да си показват живота си без тези дами в него.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР