Всяка жена мечтае да бъде по-красива. Полага много и ежедневни

...
Всяка жена мечтае да бъде по-красива. Полага много и ежедневни
Коментари Харесай

Десет храни, които ще те направят по-красива

Всяка жена мечтае да бъде по-красива. Полага доста и ежедневни старания за това. Имаме обаче една добра вест - можете да се разхубавявате, даже до момента в който си похапвате! Да, истина е!!!
Ако желаете да се възползвате от опцията за разкрасяване с помощта на храни, запознайте се с 10-те най-подходящи типа.
1. Кокос
Не инцидентни започваме с него. той подхранва кожата, ноктите и косата. Не е инцидентно, че точно този артикул стана шлагер измежду популярните персони.
2. Печурки
Гъбите са цялостни с желязо, калий и витамини от групата Б. Те ви обезпечават по-здрава коя, отстраняват несъвършенствата и забавят процеса на стареене.
3. Червена чушка
Този зарзават е доста богат на витамин С, който покачва производството на колаген и има удобно въздействие на кожата.
 Какво издават вкусовите ти желания за характера ти? Какво издават вкусовите ти желания за характера ти?
Според едно скорошно проучване на група експерти от японски университет, обичаната храна на всеки един човек може да разкрие освен...
4. Ягоди
Те също по този начин са източник на витамин С, който се грижи да имате здрава и хубава коя. Освен това съдържат киселина, която отстранява всевъзможни петна от повърхността на зъбите.
5. Зехтин
Започнете постоянно да си овкусявате салата със зехтин. Той има високо наличие на антиоксиданти и оказва позитивен резултат върху вашия външен тип.
6. Киноа
 10-тe нaй-здрaвocлoвни плoдoвe нa плaнeтaтa 10-тe нaй-здрaвocлoвни плoдoвe нa плaнeтaтa
Плoдoвeтe ca ocoбeнo вaжнa чacт oт здрaвocлoвнoтo хрaнeнe. Вcички ги oбичaмe и ги кoнcумирaмe пo мнoгo аргументи. Плoдoвeтe cъдържaт ун...
Тези дребни семенца имат нужни съставки, с помощта на които кожата има оптимални равнища на колаген и остава по-млада за доста по-дълги интервали от време. Киноата има високо наличие на витамин Б, биотин и фолиева киселина, които са значими за здравината на ноктите и косата.
7. Гръцко кисело мляко
Това кисело мляко е известно с високото си наличие на протеин и е отлично за косата и ноктите. Освен това, можете да го употребявате сполучливо и за маска за лице.
8. Бадеми
Неговото високо наличие на витамин Е е от огромно значение за забавянето на процеса на стареене. Ако сте от дамите със слаба и повредена коса, би трябвало да имате поради, че магнезият оказва помощ доста за здравината на скалпа, а тъкмо бадемите са богат източник на магнезий.
 По какво се познават сладките мандарини По какво се познават сладките мандарини
На всеки се е случвало да си купи не изключително вкусни мандарини. Вероятно се питате дали има метод да не допускате тази неточност още веднъж. Н...
9. Кейл
Това е едва прочут артикул у нас и към момента се намира мъчно. Това е тип къдраво зеле, което съдържа витамин А и витамин С в огромни количества.
10. Акай
Някъде може да го срещнете като асаи. Това е вариация палмово дърво от рода Евтерпа. Този плод е с богато наличие на антиоксиданти и витамин С. Той сполучливо се бори с хиперпигментацията и поддържа млада кожата.
Включете тези артикули в хранителното си меню. Опитайте се всеки ден да консумирате най-малко един от тях и скоро ще забележите осезаема разлика. Ще останете удовлетворени, тъй че не отлагайте!

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР