Всяка жена, колкото и да е модерна и елегантна, допуска

...
Всяка жена, колкото и да е модерна и елегантна, допуска
Коментари Харесай

Грешките, които почти всяка дама допуска в облеклото си

Всяка жена, колкото и да е съвременна и елегантна, позволява съвсем всеки ден една или повече от тези неточности – и то изцяло неумишлено! Жените обичат модата и все пак могат всеки ден да подобрят нещичко във външния си тип! Те са в крайник с модата, доста от тях са осведомени с най-новите трендове и се радват на богат и разнороден дрешник. Но без значение какъв брой са движимости, все ще позволен някоя неточност в стайлинга. Ние ще ви издадем кои са тези неточности и по какъв начин да ги избегнете.

Типични неточности в облеклото, които позволява и най-голямата модаджийка

1. Зле стояща дреха и несъответствуващ сутиен

Случвало ли ви се е да си купите от ликвидация някоя дреха, която да ви е или огромна, или дребна? В множеството случаи тази покупка се оказва несполучлива, тъй като дреха, която не стои добре, по предписание бие на очи. Ако е прекомерно тясна и впита, автоматизирано ви кара да изглеждате по-пълни, а в случай че е прекомерно огромна, прави фигурата ви по-скоро безформена, в сравнение с да ви придава стремежи небрежно-елегантен тип. Затова – долу ръцете от понижени парцалки, които просто не дават отговор на размера ви. Нали задачата е да се усещаме комфортно и прелестно в облеклата си?

Между другото: Неправилно определеният сутиен също е табу! Прекалено дребният сутиен прави фигурата по-пълна, също както прекомерно тясната блуза. Бюстът изскача от чашките и в профил под мишниците се образуват „ възглавнички “. Повече от половината дами, а съгласно някои даже 80 на 100, носят неверен номер сутиен. Вече подозирахте, нали? Неправилно определеният сутиен може да аргументи и здравословни проблеми – да вземем за пример да докара до мощни хронични болки в гърба. Затова: идващия път, когато си купувате сутиен от обичания си магазин за долни дрехи, помолете продавачката да ви мери бюста - ще отнеме единствено няколко секунди, а вие най-сетне ще узнаете кой размер носите сега. Впрочем точно сутиенът е виновникът за идната неточност...

2. Презрамки на показ

През лятото не можем да минем без сутиени с тънки презрамки или вид бандо. Блузите и роклите с надълбоко изрязано деколте вид Кармен са изключително съвременни тази година. Но доста дами носят изпод сутиен с презрамки, което скапва целия тоалет! И дано бъдем почтени: транспарантните презрамки нормално въобще не са толкоз невидими. По предписание те прекомерно доста блестят и се открояват мощно от кожата.

Защо промишлеността е изнамерила сутиените без презрамки? Правилно, тъй като наподобяват добре и акцентират красиво визията. Междувременно към този момент има бандо и за дами с размер на чашката С. Ако по някаква причина не можете или не желаете да носите подобен модел, слагайте под блузата или роклята с паднали плещи първокласен сутиен с красиви презрамки.

3. Сбирщина от марки

Коя жена не си мечтае за скъпа дизайнерска чанта? Но дамите, за които покупката на първокласни марки не съставлява проблем, са склонни да прекаляват. Защото при скъпите маркови облекла и аксесоари важи правилото: по-малкото е повече! Чанта Louis Vuitton, комбинирана с шал Burberry, ботуши UGG и колан Hermès, е в прорез с изискания усет. По-добре се спрете на един от тези страхотни продукти и го съчетайте с красиви съществени детайли на облеклото.

4. Ластик за коса на китката

И дамите, и мъжете обичат дългите коси. Обаче такава грива в всекидневието може хубавичко да изнерви човек. Затова ластиците са непрекъснат сателит на дългокосите. Но най-вече на китката! Практично, но не изключително красиво. Най-вече тъй като елементарните ластичета за коса от дълго време са сменени с  модерните Invisibobbles във всевъзможни крещящи цветове. Наистина, те не оставят неприятни следи по косата, само че нанизани на китката унищожават цялата визия! Който желае да си остави опцията във всеки един миг да върже косата си на опашка, най-добре да държи ластичето в джоба си. Тогава погледът на близките ще се стопира на по-съществени детайли от облеклото.

5. Прозиращо долно долни дрехи

Отново изниква тематиката за бельото, когато става дума за табута. Няма подозрение, че памучните гащички са по-удобни от бикините или прашките. Но за някои тоалети последните са просто наложителни, тъй като в противоположен случай бельото се обрисува. Прекалено тъмните или с цветни претекстове слипове също прозират, в случай че дрехата е по-тънка. Затова – когато избирате какво долни дрехи да облечете, безусловно се съобразявайте с горната дреха!

Когато роклята, полата или панталоните са бели, не трябва да допускате грешката да обувате бяло долни дрехи. Тъй като кожата ни не е бяла, такива слипове ясно се обрисуват под дрехата. За да не прозира, най-добре е да сложите долни дрехи, което подхожда на тена ви - или с физически цвят, или нежно розово, или кремаво. Страхотен избор е „ безшевното “ долни дрехи. При него няма шевове, което значи, че е невидимо под облеклата, без значение какъв модел е. 

6. Неподходящи чорапи

През лятото това постоянно е проблем: носите къси панталонки и страхотни кецове, само че чорапите някак си не подхождат на облеклото. Да нахлузите обувките на необут крайник също не върви. Какво да вършиме? Или обуйте специфични чорапи за маратонки, които са безусловно невидими  в обувките (дори и в тези вид „ балерина “!), или изберете набиващи се на очи шарени чорапи, като по този начин ще притегляте погледите към краката си, само че в положителния смисъл.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР