Всяка жена иска да се радва на любов и да

...
Всяка жена иска да се радва на любов и да
Коментари Харесай

5 признака, че до жената няма мъж, който да я обича

Всяка жена желае да се радва на обич и да бъде мечтана. Но даже до момента в който са във връзка, някои дами не се усещат обичани от избраника си. Психолозите ни срещат с 5 признака, които са явен сигнал, че дамата няма мъж, който да я обича, написа flagman.bg.

Тя обръща внимание на други мъже

Дори и когато са във връзка, доста дами стартират да се заглеждат по други мъже, още даже преди да са сигурни в идната си разлъка. И това въобще не е изненадващо, тъй като не всеки е подготвен ненадейно да приключи връзката, нужен е и проект „ Б “. Затова дамите стартират намерено да флиртуват с други мъже и да показват интереса си към тях. Най-интересното е, че в този миг дамата не се усеща отговорна. Точно тогава се случват най-често женските изневери.

Решава всички проблеми сама

Възможно ли е да си представим щастлива жена, която сама взема решение всичките си проблеми? Това се случва единствено в случай че в връзките е зародила някаква сериозна обстановка. Възможностите нормално са две:

1. Мъжът не оказва помощ или просто пренебрегва избрани проблеми.

2. Жената се научава да взема решение проблемите си без помощта на мъж. Във всеки случай това демонстрира, че дамата към този момент не има вяра в съществуващата връзка. Тя може да разчита единствено на себе си, заради което се появяват такива признаци.

Жената няма самочувствие

Ако дамата не изпитва обич към себе си, по какъв начин може да поддържа положителното си самочувствие? В главата ѝ незабавно се появяват подозрения и избрани страхове. Например, в случай че мъжът не обича, постоянно има причина за това, която половинката му даже може би подсъзнателно усеща. Повечето дами са привикнали да упрекват единствено себе си, макар че не го демонстрират обществено. Следователно, в случай че дамата не се усеща обичана, всичко това се отразява в нейния живот. На пръв взор това може да наподобява неуместно, само че е тъкмо по този начин.

Не приказва на мъжа си с благи думи

Какъв е смисълът да даваш обич на човек, който не демонстрира никакъв интерес и няма и хабер да отговори уместно? Всички дами схващат този миг съвършено, по тази причина и не приказват с топли думи на колегата си. Важно е да се означи един елементарен факт: кавги, кавги и спорове могат да се проявят във взаимоотношенията постоянно. Но в случай че има обич, те няма да попречат на връзката. Липсата на обич обаче директно въздейства върху качеството на взаимния живот. С течение на времето и двамата сътрудници изпитват напрежение, само че не престават да живеят по табиет, защото се появяват взаимно имущество и е към този момент обособена някаква лъжовна зона на комфорт. Най-интересното е, че този модел на връзка е един от най-често срещаните. Партньорите просто не престават да живеят, разпределяйки функции и отговорности. Всеки си мълчи и продължава да се движи по инерция, тъй като се опасява да направи решаващата крачка към разлъка. Обикновено хората се опасяват от действителният живот може да бъде прекомерно недопечен и както се споделя избират „ по-малкото зло “.

Жената се пробва да остане сама със себе си повече време

Ако възприятието на обич в една връзка се загуби, следва незабавна реакция. Дамите се пробват да намерят зона за комфорт, затваряйки се в себе си. Затова те стартират да вървят на фитнес или да откриват други занимания, които да запълнят празнотата в сърцето им. Всичко това е елементарно за пояснение, тъй като всяка жена желае да се осъществя в нещо. Дълбоко в себе тя се надява мъжът да забележи отрицателните промени и да си направи подобаващите изводи. Но до каква степен това се случва, можем единствено да гадаем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР