Всяка жена иска да бъде стилна и модерна, независимо от

...
Всяка жена иска да бъде стилна и модерна, независимо от
Коментари Харесай

Модерни ефектни прически за дами 50+

Всяка жена желае да бъде стилна и съвременна, без значение от възрастта. След 50 се прибавя нуждата от по-внимателен метод към избора на прически. Това важи изключително за стилните трендове. Струва си да се има поради структурата и дебелината на косата, овалът на лицето и способността за стилизиране на косата.

Не следвайте сляпо трендовете и правете фешън прическа, която наподобява неуместно.

Мега пай пикси

– Стилен вид за смели и самодостатъчни дами, които са навършили 50-годишна възраст. Обемната версия ще удължи овала на лицето и ще отвори раменете. С такава прическа обезпечени прохлада и съвременен външен тип.

1.

„ Боб-кола “ ще направи облиците, свързани с възрастта, освен ултрамодерни, само че и женствени.

Магическата прическа ще съживи и най-скучната и тънка коса. Обемен с такава прическа се прави един път или два пъти. Остава единствено да изберете подобаващия вид за оцветяване. Нито огромната, нито късата дължина на къдриците са изцяло допустими за дамите на 50+. Прическата е подобаваща за изображения, свързани с възрастта, във всяка цветова комбинация.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Експериментирайте със комплицирано оцветяване и вашите изображения ще искрят с нови цветове.

Квадрат с раздрани или каскадни влакна ще добави динамичност и стегнатост на фешън
изображение. Многостепенните кичури ще прибавят сексапил и игрива прическа. Каскада е елементарен за жанр и можете да постигнете необикновен размер, като просто изсушете косата.

10.

Елегантните и изискани дами могат да опитат удължено каре.

Дължина малко под раменете разрешава опити с фешън прически. Висока опашка, прави кичури, холивудски талази или игриви къдрици ще бъдат подобаващи за дама на възраст. Разнообразие от варианти за прически ще ви разреши да се измененията и постоянно да изглеждате свежо.

11.

Важен миг при избора на прически е плътността и структурата на косата. При права прическа е значима равномерната конструкция на косата по цялата дължина. В противоположен случай прическата ще наподобява неуместна, а антените непрекъснато ще стърчат в региона на раздялата.

Не забравяйте, че всяка прическа ще остарява и ще се освежава, в случай че косата има здрав тип.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР