Всяка жена е красива по свой начин, независимо от физическия

...
Всяка жена е красива по свой начин, независимо от физическия
Коментари Харесай

Жените от тези зодии лесно подлудяват мъжете

Всяка жена е красива по собствен метод, без значение от физическия си външен тип, харизма или позитивна сила, която излъчва и предава по специфичен метод, написа struma.bg. Астролозите имат вяра, че дамите, родени под следните зодиакални знаци, имат особено магнетично привличане, което може да подлуди мъжете!

Козирог
Жените, родени под този зодиакален знак, са много мощни, имат стройна фигура и изразителни черти на лицето, които е мъчно да се не помнят. Обикновено са брюнетки, със светли очи и съвършено тяло. Външният тип на дамата Козирог е в сходство с нейната мощна и енергична персона, до момента в който копринено гладката й кожа ще накара всеки досег да остане в паметта ви вечно.

Лъв
Силни, уверени и смели, дамите Лъвове са известни с преобладаващото си държание. Освен това са доста елегантни. Те ще завоюват във всеки спор, а вие даже няма да знаете по какъв начин! Те обичат модата и постоянно са елегантни и добре облечени, от главата до петите.

Скорпион
Красивите, мистериозни и чувствени дами Скорпион са доста привлекателни. Тънки крайници, необятни плещи, незабравимо лице с чувствени устни и пронизващи очи – това са тези неповторими черти, които вършат дамите Скорпион специфични. Те обичат да се обличат добре, само че изисканият им усет в никакъв случай няма да им разреши да отидат прекомерно надалеч! Красотата им не може да бъде разказана с думи и индивидът, който ще завоюва сърцето им, ще стане най-щастливият човек на света!

Стрелец
Жените, родени под този знак, са най-горещите от всички зодиакални знаци. Те по принцип са много високи, имат атлетична фигура и имат натурален гений, когато става въпрос за чара на противоположния пол. Надарени са с красиво и удължено лице, извънредно чело и изразителни и светли очи. Любимият им жанр е състезателен и всекидневен, само че когато желаят да се показват в най-хубавата светлина, те знаят по какъв начин да го създадат по най-хубавия вероятен метод. Те постоянно са истински и могат елементарно да привлекат вниманието ви. Можете да ги забележите мигновено даже в компанията на красиви дами, тъй като те излъчват особена харизма и сексапил, когато се усещат уверени!

Водолей
Жените Водолей имат красиво кръгло лице и бледен загар. Очите им са огромни и благи, а погледът им – писклив и прям. Имат чувствени устни, меки и много привлекателни. Те не обръщат доста внимание на модата и знаят, че когато застанат пред колегата си, той към този момент няма да мисли по какъв начин са облечени.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР