Всяка година Consumer Reports дава оценки за надеждността на всеки

...
Всяка година Consumer Reports дава оценки за надеждността на всеки
Коментари Харесай

5-те най-надеждни и 5-те най-ненадеждни автомобилни марки

Всяка година Consumer Reports дава оценки за надеждността на всеки главен модел транспортно средство, като с цел да изготви своя разбор се допитва до голяма груха от хора, притежаващи въпросните марки и модели коли през последните 12 месеца. Тазгодишната анкета ни дава информация за 5-те най-надеждни и 5-те най-ненадеждни автомобилни марки за миналата година. Изненадите не са малко.

Първата е, че една от най-ненадеждните марки за предходната година е не коя да е, а... Mercedes-Benz. Тя е класирана като втора най-ненадеждна, като пред нея е само Chrysler, която получи презрян междинен планиран резултат за надеждност от 18 от 100. MB (23), Rivian (24), Volkswagen (26) и Jeep (26) допълват петте минимум надеждни марки, основани на изследвания на база задоволеност на притежателите.

За да сложим тези ранглисти в подтекст, ви демонстрираме е петте най-хубави марки на CR, класирани по междинна планувана надеждност. Това са Lexus, Toyota, Mini, Acura и Honda, като всички те са с резултати от над 70 точки, което ги прави два пъти по-надеждни от доста от марките, изброени по-долу, съгласно методологията на CR. Интересното е, че изследването се прави на база на 20 въпроса за дребни и огромни проблематични области./Fakti
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР