Всяка главна роля в голям холивудски филм е огромна отговорност

...
Всяка главна роля в голям холивудски филм е огромна отговорност
Коментари Харесай

Актьори, направили шокиращи неща, за да изиграят перфектната роля

Всяка основна роля в огромен холивудски филм е голяма отговорност и изисква същински гений. И някои артисти одобряват толкоз съществено пристрастеността си към занаята, че в действителност се трансформират в своите герои. И въпреки че сме шокирани от фрапантните ограничения, които изисква едно сходно видоизменение и прозрение в ролята, не можем да отречем, че тази жертва нормално се изплаща, предлагайки ни страховит филм и невероятна актьорска игра. Ето защо приказваме.

Ан Хатауей живеела на паста от овесени ядки

В музикалния филм от 2012, „ Клетниците”, Ан Хатауей влиза в ролята на Фантин, безпаричен фабричен служащ. За да се приготви за ролята, актрисата трябвало да смъкна 24 кг. Тя направила това, спазвайки строга диета – месеци наред живеела на няколко лъжици овесена каша дневно.

Киану Рийвс живеел на улицата

За кино лентата, сниман през 1997, „ Адвокатът на дявола “, Рийвс трябвало да играе ролята на скитник, който печели огромна облага от лотарията на Съединени американски щати. И с цел да се приготви за това, артистът в действителност става безприютен. В последна сметка той разкри за това неповторимо прекарване, казвайки: „ Първата нощ, в която си легнах, беше ужасяваща, тъй като чувах хората да крещят в съня ми. “

Леонардо ди Каприо ял недопечен черен дроб на бизон

В една от сцените на кино лентата от 2015, „ Завръщането”, Леонардо ди Каприо изял недопечен черен дроб на бизон на екрана. Актьорът призна, че реквизитният отдел е построил неестествен дроб на бизон от желе, само че вместо това той избрал да яде същински, тъй като се страхувал, че подправеният може да не наподобява същински, написа iwoman.bg.

Натали Портман упражнявала балет по 8 часа дневно

Ролята, която донесе на Натали Портман Оскар за най-хубава актриса, изисквала сериозна отдаденост и упорита работа. Актрисата разкрива, че е отслабнала с над 10 кг, с цел да изиграе основната роля в трилъра „ Черният лебед”. По-късно споделила: „ Никога не съм упражнявала толкоз доста – 5 до 8 часа балет, същинско предизвикателство.”

Брад Пит преднамерено си счупил зъбите

Точно както демонстрира заглавието му, филмът от 1999, „ Боен клуб”, включвал доста нападателни подиуми. И с цел да се приготви за ролята си, Брад Пит посетил зъболекаря си, молейки го да отреже части от предните зъби, с цел да наподобява същински ролята.

Аштън Къчър ядял единствено плодове

Къчър изобрази Стив Джобс в биографичния филм „ Джобс” от 2013 година И защото е известно, че съоснователят на Apple от време на време опитал със строги диети, на плодовете, артистът решил да приложи този способ действително.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР