Всяка една връзка преминава през различни етапи. Началото е най-трудното,

...
Всяка една връзка преминава през различни етапи. Началото е най-трудното,
Коментари Харесай

Кога и как да кажете първото „обичам те“ в зависимост от зодията

Всяка една връзка минава през разнообразни стадии. Началото е най-трудното, тъй като тогава двамата сътрудници към момента се опознават, търсят най-верния път един към различен и е допустимо да позволен някои неточности, даже от престарание в опит да впечатлят половинката си. След началото идва интервалът, в който ще разберете дали връзката ви има бъдеще. Вече сте научили най-важното за индивида до вас и можете да погледнете нещата в вероятност. Това може би е и точният миг, в който да признаете възприятията си и да кажете на мъжа си, че го обичате. Това обаче не идва едновременно при всички хора, някои са по-предпазливи и пазят по този начин чаканото „ Обичам те ” за в действителност специфичен човек. Зодията ви тук също е доста значима.

 

Според зодията може да разберете в какъв миг може да чуете  Обичам те от колегата си

 

Овен – Кажете им „ Обичам те “, незабавно щом го почувствате.

Овенът цени честността във всички връзки, в това число и в сантименталните. Те почитат някой, който може да бъде пряк и непосредствен във всички типове връзка, изключително в израз на обич. Едно просто „ обичам те “ ще свърши работа при този огнен знак и няма потребност да чакате, до момента в който времето стане „ уместно “. Веднага щом разберете, че обичате някого от тази зодия, кажете му. Каквото и да се случи във връзката ви, те постоянно ще ви почитат малко повече, тъй като имате смелостта да кажете първото „ Обичам те “.

Телец – Покажете любовта си, преди да го кажете

Като земен знак, Телците не летят във въздуха и не си фантазират ненужни неща. Те са склонни да бъдат доста разумни и практични, тъй че несъразмерните сантиментални прояви на обич няма да ги удивят. Телецът избира по-материалното изложение на обич. Когато се срещате с Телец, пробвайте се да се концентрирайте повече върху това да покажете любовта си, в сравнение с да го кажете. За да се обърнете към този земен знак, би трябвало да им дадете задоволително съответни образци за обич и тук не приказваме за скъпи дарове. Може да му поднесете закуска в леглото или да му предложите да го закарате на работа да вземем за пример. Направете по този начин, че думите ви да се открояват пред представителите на тази зодия и да не звучат като празни приказки, а да са подплатени с дейности. По този метод, когато най -накрая кажете „ обичам те “, той ще разбере, че го имате поради в действителност.

Близнаци – Кажете „ Обичам те “ с трогателна тирада, идваща от сърцето

Близнаците се борят да се почувстват разбрани, имайки поради тяхната променлива и динамична природа. Така че, в случай че желаете да кажете „ обичам те “ на тези хора, уверете се, че имате добре премислен проект за тъкмо това, което желаете да кажете и по какъв начин желаете да го кажете. Когато казвате „ Обичам те “ на Близнаци, пробвайте се да включите дребни детайлности за връзката си, с цел да им покажете, че освен ви е грижа, само че и обръщате внимание на протичащото се в връзките ви. Уверете се, че вашата сърдечна тирада освен предава обич ви към тях, само че и обстоятелството, че в действителност ги разбирате.

Рак – Кажете „ Обичам те “ в писмо

Тяхната сензитивност може да аргументи проблеми във взаимоотношенията, в случай че сътрудникът им не е задоволително постоянен, с цел да поеме измененията в настроението им. Не е изненадващо, че когато става въпрос за романтика, Ракът жадува за прочувствена сигурност. Тези хора желаят да знаят, че без подозрение могат да разчитат на колегата си. За да извършите вашето „ обичам те “ в действителност открояващо се пред Рак, запишете го. Да, приказваме за положително, старомодно любовно писмо. Това е съвършеният знак на прочувствената непоклатимост, за която жадуват Раците.

Лъв – Кажете „ Обичам те “ с огромен жест

Що се отнася до шерването на любовта ви с Лъв, колкото по-голям е жестът ви, толкоз по-добре. Лъвовете ценят сантименталните дейности и обичат, когато техният сътрудник е подготвен да постави спомагателни старания, с цел да ги накара да се почувстват специфични и да погалите егото им.

Дева – Отделете време, преди да кажете „ Обичам те “

Като цяло този земен знак има наклонност да бъде доста удобен и безсрамен във връзка с романтиката, тъй че шерването на дълбоки усеща прекомерно бързо евентуално ще ги уплаши и може да се оттеглен. Тъй като Девите обичат да имат надзор, може да е добра концепция да изчакате да кажете „ обичам те “, до момента в който не разберете, че те се усещат по същия метод. Вместо да изразявате любовта си, незабавно щом я почувствате, надградете това, като показвате любовта си към колегата си Дева всекидневно.

Везни – Нека първо те да кажат „ обичам те “

Везните се ръководят от Венера, планетата на любовта, тъй че те падат в плен на романтиката бързо. Добрата вест е, че в случай че желаете първо те да кажат „ обичам те “, евентуално няма да се постанова да чакате доста дълго. И чакането евентуално е добра концепция, в случай че се срещате с Везни.

Скорпион – Кажете „ Обичам те “ повече от един път

Скорпионът не е знак, който се доверява прекомерно елементарно, тъй че ще би трябвало да изградите мощна връзка с него, преди да вършиме препратки към дълбоки усеща като любовта. Освен това, защото режимът на Скорпиона  по подразбиране слага под въпрос другите, те може да не одобряват вашето „ обичам те “ като чиста монета. Не се изненадвайте, в случай че срещнете отбиване, защото този знак се пробва да отстрани всяко изменничество. Ако желаете вашият сътрудник Скорпион да одобри съществено възприятията ви, евентуално ще би трябвало да кажете „ обичам те “ повече от един път, с цел да стартира да имат вяра в това.

Стрелец – Кажете „ Обичам те “ на момента

Стрелецът нормално не обича да се усеща привързан и е податлив да бяга от всевъзможни съществени задължения, които биха претендирали да се жертва свободата им. Като се има поради това, има възможност те да не одобряват вашето „ обичам те “ по този начин, както бихте желали. Ако въпреки всичко желаете да го кажете, пробвайте се да го извършите в импровизиран миг, когато просто се чувствате добре дружно.

Козирог – Изчакайте да кажете „ Обичам те “ най-малко за шест месеца

Козирогът е един от по-сериозните зодиакални знаци и това значи, че те работят по този начин и в връзките. Тъй като Козирозите обичат да се усещат следени, те рядко разрешават на страстите си да поемат водеща роля и нормално им би трябвало известно време, с цел да се доверят и привържат към хората. Не можете да бързате по отношение на Козирог. Ако си падате по този земен знак, изчакайте да им кажете най-малко шест месеца или до момента в който първо не кажат „ обичам те “. Със сигурност няма да е елементарно, само че ще си заслужава.

Водолей – Кажете „ Обичам те “ без упования

Водолеите са доста интелигентни и им е мъчно да се свързват с хора на прочувствено равнище. Този знак е прочут с това, че е интровертен и малко чудноват. Ето за какво може да е огромно предизвикателство да сближите с него. Но в случай че въпреки всичко си падате по Водолей, знайте, че има доста позитивни страни при запознанствата с тази зодия. Когато казвате на Водолей, че го обичате, е значимо да му кажете и покажете, че разбирате потребността му от самостоятелност.

Риби – Кажете „ Обичам те “ рано

Рибите обичат да се увличат в връзките. Така че вихровата романтика е любовта, която търсят. Ако се срещате с Риби, пробвайте се да кажете „ Обичам те “ незабавно щом го почувствате – даже и да наподобява прекомерно скоро. И още веднъж, в случай че смятате, че към момента е прекомерно бързо, пробвайте да загреете с някои сантиментални и леко шеговити мнения като „ Влюбвам се в теб “ или „ Виждам по какъв начин се влюбваме “, с цел да видите по какъв начин ще реагира половинката ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР