Всяка една сериозна връзка се гради на честност, доверие, отдаденост,

...
Всяка една сериозна връзка се гради на честност, доверие, отдаденост,
Коментари Харесай

Най-добрите съвместимости между зодиите

Всяка една сериозна връзка се гради на почтеност, доверие, отдаденост, общи ползи, взаимни отстъпки. Когато тези няколко неща участват връзката е обречена на триумф. Доста хора се доверяват на астрологията и дават късмет на хората, с които си пасват съгласно зодията. Ако към момента не сте намерили любовта, макар множеството опити, които са се оказали несполучливи, за какво да не дадете късмет на астрологията и да опитате още един път?

1. Овен и Водолей – Водолея е доста пригодим и той елементарно си пасва с обособените зодии. А представителите на зодия Овен за толкоз непоследователни и прочувствени, че Водолея ще ги схваща съвършено и постоянно ще оказват помощ по всевъзможни способи.

И в двете зодии бушуват доста мощни страсти и усеща и това ще им помогне да се схванат добре. И двете зодии имат авантюристичен дух, обичат да опитват и в никакъв случай няма да се отегчат един от различен. Винаги работят в екип и са дружно в компликациите. Овенът е знак, който доста постоянно се ядосва и то от нищо, а Водолея доста елементарно го успокоява. Проблемът при тази композиция е, че и двете зодии си мислят, че постоянно са прави. Не разрешават на никого да ги подлага на критика и рядко одобряват съвет от близките. Непременно отстоявайки позицията си, връзката сред тях ще има и компликации от време на време. Друг пороблем е, че Водолея обича да излиза с шумни компании, да се среща с нови хора и да купонясва непрекъснато, а Овена избира спокойствието и уюта на дома.
2. Телец и Рак – връзката сред тях е доста мощна. Те се схващат и постоянно слагат връзката си над всичко останало. Не са ревностни и несъмнено рядко са склонни към невярност. Те правят оценка най-хубавите качества в колегата си. И двете зодии търсят сигурност и мощна обич, за това си пасват. Те нямат потребност от купони и шумни компании, задоволително им е да са дружно, без значение къде.

Тяхното семейство е сплотено, щастливо и всичко е префектно подредено в дома им. Те обичат да се глезят, да си купуват нови движимости и да вървят на сантиментални вечери. Обичат да подаряват дарове един на различен и са доста грижовни. Може да възникне спор единствено, когато Телеца стартира да прави нещо по личния си метод, което представителите на зодия Рак несъмнено не понасят. Любовта и на двата знака е доста мощна и много постоянно безконечна, за това връзката сред тях е доста спокойна, свадите за необичайност и двамата постоянно са щастливи и задоволени от компанията на другия.
3. Близнаци и Водолей – и двата зодиакални знака са доста упорити и обичат да реализират нови и нови цели, това ще ги сближи. Те имат потребност от независимостта си и няма да им е проблем да дават независимост на другия. Имат доста мощна интелектуална връзка и доста обичат новите запознанства, което ги събира още повече. И двете зодии обичат приключенията и пътуванията.

Представители на тези две зодии доста елементарно ще си паснат и доста бързо ще се опознаят, те са доста спонтанни и обичат да се срещат с нови хора. Водолея има прогресивно мислене и постоянно може да даде съвет на зодия Близнаци, които постоянно умуват и се чудят какво да създадат. Водолеите са доста решителни и постоянно реализират задачите си, а Близнаците мислят прекомерно доста какво да създадат и те по-скоро за доста положителни събеседницни. Връзката им е доста здрава, тъй като се поддържат, имат способността да работят дружно и имат общи ползи и привички. Връзката е хармонична и рядко се срещат кавги, а в случай че има такива то отшумяват доста бързо.
Кои са останалите най-хубави съвместимости разберете в iWoman.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР