Всяка една домакиня се старае да бъде неповторима в кухнята,

...
Всяка една домакиня се старае да бъде неповторима в кухнята,
Коментари Харесай

Добавете този плод към задушеното месо и сосът ще е неповторим

Всяка една стопанка се старае да бъде неповторима в кухнята, само че от време на време напъните й не са задоволителни. Нужно е да знае не малко тънкости и хитрини, с помощта на които да очарова освен фамилията, само че и гостите си.

Днес ще ви издадем няколко секрети, които могат да ви трансфорат в идеалната стопанка.

Тайните на съвършената стопанка  Ако потопите стафидите в това, те НИКОГА няма да потънат в сладкиша Ако потопите стафидите в това, те НИКОГА няма да потънат в сладкиша
Всяка една стопанка си има свои дребни трикове, от които се възползва всякога, щом й се наложи. Вероятно доста пъти се питате по какъв начин е въ...

Чудили ли сте се какво още да добавите към ястието със задушено месо, тъй че сосът да е в действителност несравним и всеки, насядал към трапезата, да похапва с ненаситност? Предлагаме ви да извършите следното. Добавете към останалите артикули в тенджерата 1 или 2 авансово измити ябълки. Гарантираме ви, че крайният резултат ще ви остави без мирис.

Разбира се, съществуват и доста други кулинарни трикове, които е добре да знаете, в случай че желаете да блеснете в кухнята.

Когато варите картофи и не желаете люспата им да се напуква, наложително налейте малко количество оцет към водата, в която готвите зеленчука.

Бъдете хитри и практични. Не забравяйте да си служите с тези трикове, тъй като те ще допринесат за това ястията със задушено месо постоянно да са съвършени!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР