Всяка една държава в света, която използва военна сила без

...
Всяка една държава в света, която използва военна сила без
Коментари Харесай

Владимир Путин: Използването на военна сила без разрешение на ООН е помощ за тероризма

Всяка една страна в света, която употребява военна мощ без позволение на Организация на обединените нации, подкрепя тероризма, съобщи Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград,... към профила, съобщи ТАСС.

Руският президент поздрави участници във конгрес, отдаден на районната и интернационалната сигурност в черноморския курорт Сочи. "Проблемите на сигурността през днешния ден още веднъж са настоящи. Това е обвързвано и в частност с обстоятелството, че доста играчи на интернационалната сцена все по-често се пробват да заобикалят авторитетни международни организации. Съветът за сигурност на Организация на обединените нации е поръчител за намирането на спокойно решение на доста противоречиви въпроси. Ето за какво всяка една военна интервенция, която няма позволение на Организация на обединените нации, оказва помощ на терористите ", написа още в приветствения адрес. Тогава американски, английски и френски военни обстреляха военни обекти на армията на Дамаск.

Съветът за сигурност е групов орган на ръководство на Организация на обединените нации. Решенията в него се взимат с цялостно болшинство от непрекъснатите страни-членки (Великобритания, Съединени американски щати, Франция, Русия и Китай). Всяка страна в Съвета за сигурност има право да наложи несъгласие на предложение.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР