Всяка двойка мечтае за здравата връзка, която да устоява на

...
Всяка двойка мечтае за здравата връзка, която да устоява на
Коментари Харесай

Здравата връзка изисква взаимна грижа, уважение и любов

Всяка двойка мечтае за хубавичко връзка, която да устоява на всичко във времето. Мечтае за обич, която да е по-силна от всеки проблем, компликация и затруднение. Любов, по-силна от омразата и завистта на заобикалящата токсична среда. Но какъв брой от вас могат с ръка на сърце да кажат, че поставят грижи и старания за връзката, в която се намират?

Ако желаете благополучен фамилен живот, не би трябвало да оставяте нещата на произвола или да чакате отсрещния сътрудник да се грижи за всичко. Любовта е красива, когато е споделена, а хубавичко връзка изисква взаимна грижа, почитание и обич.

Признаци на хубавичко връзка

Не се притеснявате от откровената връзка

Говорите за сложните неща, даже когато предпочитате да не го вършиме. Независимо дали тематиката е пари или фамилиарност, знаете, че нищо положително не идва от избягването на тези проблеми. Не се отказвате при първия знак, че би трябвало да обсъдите нещо мъчно.

Вие намирате метод да създадете сигурност, тъй че всеки да може да приказва почтено за това по какъв начин се усеща. Това не е единствено знак за мощна двойка, само че също по този начин е знак, че и двамата сте зрели, самоосъзнати възрастни. Знаете, че избягването на сложни диалози не е здравословно за връзката ви. Най-солидните и постоянни връзки процъфтяват от добра връзка.

Показвате откровен интерес към заниманията и пристрастеностите на другия

Това не значи, че би трябвало да участвате в действия, в които нормално не участвате, а по-скоро оставяте време и пространство във връзката си, с цел да може всеки от вас да следва фантазиите си.

Вие полагате старания да намерите дарове един за различен, свързани с нещата, към които сте буйни. Вие сте подготвени да намерите компромис, когато имате разлики. Ще отидете на обичаното му събитие, тъй като обичате, когато той следва фантазиите си, а вие го подкрепяте. Както и той ще направи същото за вас.

Разбираш се с гаджето си по този начин, както и с най-хубавия си другар

Не приемаш гаджето си за даденост, както не приемаш най-хубавия си другар за даденост. Още по-добър знак, че връзката ви е в действителност постоянна, е, че вашият другар е най-хубавият ви другар, а вие сте неговият най-хубав другар. Колко по-сладко от това?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР