Вследствие на решението на 15 ноември правителството настоя, че е

...
Вследствие на решението на 15 ноември правителството настоя, че е
Коментари Харесай

Министърът на вътрешните работи Джеймс Клевърли се отправя към Руанда, за да подпише нов договор за предоставяне на убежище

Вследствие на решението на 15 ноември държавното управление настоя, че е работило върху изключителни ограничения и даде обещание контракт с Руанда до дни, дружно със законодателство за изключителни обстановки в Народното събрание.

Г-н Клевърли сподели, че Руанда „ доста се грижи за правата на бежанците “ и той чака с неспокойствие да се срещне с сътрудниците си и да подпише съглашението.

министърът на вътрешните работи сподели: „ Ясно ни е, че Руанда е безвредна страна и работим с темпове, с цел да продължим напред с това партньорство за прекъсване на лодките и избавяне на животи.

„ Върховният съд призна, че измененията може да бъдат показани в бъдеще, с цел да се отговори на заключенията, които са достигнали - и това е, което сме се заели да създадем дружно с това ново, интернационално прието договорно съглашение.

„ Руанда е надълбоко загрижена за правата на бежанците и Очаквам с неспокойствие да се срещна с сътрудниците си, с цел да подпишем това съглашение и да обсъдим по-нататък по какъв начин работим дружно за справяне с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР