Всичко вървеше добре до момента, когато дългогодишният ми приятел, с

...
Всичко вървеше добре до момента, когато дългогодишният ми приятел, с
Коментари Харесай

Приятелят ми се вижда с друга жена и води малката ни дъщеря при нея

Всичко вървеше добре досега, когато дългогодишният ми другар, с който имаме малко момиченце, ми сподели, че има потребност от пространство, след което си събра багажа и се изнесе. Въпреки всичко, ние продължихме да вършим секс, само че в следствие разбрах, че се вижда с друга жена - и даже води щерка ни на среща с нея.

Аз съм на 36 години, а той на 38. Заедно сме от пет години, а момиченцето ни е на 4 годинки.

Преди няколко месеца той разбра посредством Фейсбук, че жена, с която се е срещал преди да се срещнем, се е разделила със брачна половинка си.



От този миг връзките ни се трансформираха към по-лошо. Той очевидно стана по-малко влюбчив, изглеждаше заплеснат и стартира да ми се кара за всичко.

След това, няколко седмици по-късно, ненадейно разгласи, че има потребност от пространство и се върна в жилището си.

Стигнахме до единодушие, че той може да вижда щерка си толкоз постоянно, колкото му харесва, защото не искахме да я разстройваме още от дребна.



Оттогава той идва при нас няколко пъти седмично. 

Понякога я извежда на открито и тя остава при него, само че различен път остава за вечеря у нас. Въпреки всичко сред нас, към момента се имаме какво да си кажем, тръпката е жива и постоянно приключваме вечерта със секс.

Всеки път той ми признава какъв брой доста ме обича и че просто му би трябвало време, с цел да си подреди главата.

Но предходната седмица щерка ми ми заяви, че баща ѝ я е завел в дома на една хубава дама. Когато приказвах за това с него, той ми сподели, че с нея са просто другари.

Главата ми е объркана. Имам възприятието, че ме употребява, до момента в който в това време стартира връзка с нея.

Не ми харесва и това, че прави щерка ни част от това. Реших да се допитам до професионално мнение по въпроса, с цел да знам по какъв начин да продължа объркания си живот.



Ето какво ме посъветва психологът:
„ Бившият ви брачен партньор ви употребява. Той комфортно ви държи, до момента в който реши дали има " по-добър " вид за него.
И още по-лошо, въвлича щерка ви в егоистичните си игри.
Не му позволявайте да ви наранява повече. Вие и щерка ви заслужавате нещо по-добро.

Върнете си контрола върху живота си. Кажете му, че би трябвало да реши какво и кого желае и че не би трябвало да води момиченцето ви при тази жена.

Дайте ясно да се разбере, че продължавате живота си и няма да чакате постоянно. И спрете да вършиме секс с него.

Бъдете учтиви, само че не разкривайте прекомерно възприятията си. Стабилната среда е значима за щерка Ви. Би било потребно и за двама ви да отидете на консултация за взаимоотношения, с цел да обсъдите какво да предприемете в бъдеще. "

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР