Всичко ново е добре забравено старо. Тази максима е известна,

...
Всичко ново е добре забравено старо. Тази максима е известна,
Коментари Харесай

Възходът на черното: Известните българки, върнали цвета отново на мода в косите

Всичко ново е добре забравено остаряло. Тази максима е известна, а и извънредно известна през днешния ден. Припомняме си го изключително добре напоследък, когато погледнем модата измежду облеклата и аксесоарите. 

Виж още: Глория разкри по какъв начин поддържа фигурата си

Но позабравените трендове се връщат и в косите на дамите и по този начин известните омбре и балеаж в естествени руси, медни и кестеняви нюанси отстъпват на добре познатия не от косите на 90-е черен цвят. Или най-малко това се случва при доста от известните българки, които напоследък, като че ли наговорили се, смениха цвета на косата. Ето кои го направиха до момента:

Джулиана Гани

Още по време на бременноста си Джулката опитва с цветовете и се оказа, че тъмните нюанси ѝ отиват доста. Ето я и с черната коса, която по мнение на почитателите ѝ отива най-вече от всички визии до момента.

Виж още: Роси Иванова – българската двойничка на Анджелина

Сузанита

Певицата имаше тежък интервал, а новото начало означи и с нова прическа в явно настоящия за сезона измежду косите черен цвят. 

Виж още: Анси и Марти след ''Един за друг'': Поуките за любовта им от шоуто и тайната на дългата връзка

Златка Райкова

Плеймейтката е следващото доказателно, че черното е цветът това лято. Промяната пристигна при нея по-скоро последователно, защото дълго време беше вярна на русото, което след това направи на омбре към кестеняво, с цел да премине към изцяло черен цвят.

Виж още: Джулката се преобрази, Илиян пък показа трогателни фотоси на дребния Давид

Джулия

Певицата постоянно е била в по-тъмните нюанси измежду косите, само че както се вижда, към този момент косата ѝ е изцяло черна. Заедно с нея Джулия промени и формата на веждите си.

Виж още: Бившият треньор на Адел: Ставаше дума за нейното здраве

Лорена

Доскоро кестенявата коса на Лорена беше преобразена в изцяло черна. Като че ли смяната пристигна към рождения ден на певицата, която означи, че миналата година я е белязала с обич, само че и със самотност, загуби, уроци.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР