Всичко, което започнем днес ще ни преследва през следващите 18

...
Всичко, което започнем днес ще ни преследва през следващите 18
Коментари Харесай

Магически «Огнен пръстен» очаква днес жителите на Земята

 Всичко, което стартираме през днешния ден ще ни преследва през идващите 18 години- бъдете изключително деликатни в желанията си

Днес ни чака интересен  ден. Това е едновременно  ден на Новолунието, и ден на Пръстеновидно  слънчево затъмнение.

Слънчево затъмнение с формата на пръстен ще настъпи в 13.42 ч. в 20-тия градус на Близнаци.

„ Огнен пръстен “ е затъмнение, при което Луната, Земята и Слънцето се подреждат на една линия на разнообразни дистанции. Изглежда по този начин: Луната се отдалечава оптимално от Земята и се доближава до Слънцето. Виждаме в небето черна топка с огнен пръстен. Това е по този начин, тъй като спътникът не може да покрие напълно звездата.

От антични времена се е вярвало, че затъмненията мощно въздействат върху ориста на хората. Важно е да запомните, че това Слънчево затъмнение затваря коридора на затъмненията, който стартира с Лунното затъмнение на 26 май. А Новолунието е знак на началото, стартирането на нов витален цикъл. Тези феномени не могат да се преглеждат поотделно, те са доста алегорични и едното по логически метод продължава в другото.

В коридора на затъмненията всичко излишно угасва, приключва избран стадий. Този развой беше задействан от Лунното затъмнение. По време на интервала на коридора събитията, предопределени да прочистят нашето витално пространство, нашето схващане, задействаха този механизъм. А Слънчевото затъмнение ще покаже посоката, в която е належащо да вървим, ще ни помогне да поставим първия камък в основата на нашия предстоящ живот. Плюс това, Новолунието ще обезпечи сила за осъществяването на тази нова стратегия, която ще прилагаме през идващите 18 години, до идващия сходен кулоар на Затъмненията.

Винаги, когато и да е, Лунното затъмнение бележи прощаването с нещо, а Слънчевото затъмнение – началото на нещо ново.

Лунното затъмнение ни оказва помощ да забележим грешките си, да осъзнаем кои са нашите зони на напредък и нашите недостатъци. Изглежда, че ни разрешава да гледаме на себе си и на живота си извън, да станем по-обективни във връзка с себе си.

Слънчевото затъмнение дава опция да забележим нашите вероятности, нови хоризонти. Ето за какво е толкоз значимо да започнете да планирате личния си живот на 10 юни, да изготвите избрана тактика за бъдещето, да идентифицирате предпочитани стремежи и значими цели. Не забравяйте, че това е и денят на Новолунието, тъй че силата на започващата Луна ще ви помогне. Но такова обмисляне ще бъде неефикасно, без да се проучват предишните години и позволените неточности, без да се схванат аргументите за грешките и неуспехите.

Дълбокият размисъл през днешния ден е незаместим. 10 юни е денят на проектите и задачите, само че никога не е началото на нови каузи бизнес. По-добре е да започнете да прилагате проекта след 3 дни, почти от 14 юни. Между другото, в коридора на затъмненията е доста потребно и дейно да се отървете от страховете, неприятните привички, боклука освен в пространството към вас, само че и в мислите, в душата.

Слънчевото затъмнение   ще се случи в Близнаци, и точно представителите на този знак ще почувстват осезаемо съдбовното му влияние, както и Стрелец, Дева и Риби. Това Затъмнение може да направи най-важните корекции в живота на тези 4 знака.

В астрологията е доста значима цената на градуса на Зодиака, в който се случва някакво мощно и неизмеримо небесно събитие. 20-те градуса на Близнаци дават късмет да се разкрие загадка, машинация, да се видят лъжците, недоброжелателите, да се разбере истината.

Но в това време той показва и риска да станете жертва на илюзии, лични мечти, заблуди и индивидуалност. След като загубите осъзнатост, рационалност, зоркост, можете да навлезете във въртоп от събития, като по този метод загубите надзор над личния си живот.

За какво още ни предизвестяват планетите?

На какво би трябвало да обърнете внимание? Двете напрегнати опозиции, които ще образуват Плутон с Марс и Прозерпина с Уран, са тревожни.

Такъв спор на планети дава мощно предпочитание за смяна и не посредством умишлено и систематично придвижване към фантазиите и задачите, а посредством гражданска война, опустошение и безпорядък.

Тъй като в тези опозиции вземат участие висшите планети, то най-вероятно тези събития ще се разиграят на по-глобално равнище.

Възможно е това да е спор сред управляващите и хората, който в този момент ще стартира интензивно да се раздува, което може да докара до подкопаване на властта, нейния престиж, само че няма да е допустимо да се реализира огромен триумф, защото Марс и Уран са планети на войната, експанзията, революцията, независимостта и значимите промени, намират се в слаба позиция в тези аспекти, тъй че системата и държавното управление ще се стремят да подтиснат всички инициативи и офанзиви против нея в зародиш, в което тя ще успее.

Много е значима и опозицията на Бялата Луна (Селена) към точката на Затъмнението. Това може да бъде спор на значими правила, възгледи, вътрешна битка, където би трябвало да избирате сред персонална полза и съвест, правдивост.

Този аспект демонстрира огромното значение на този вътрешен и доста сложен избор. Но, значимо е да запомним, че Селена ни оказва помощ и поддръжка единствено когато живеем съгласно законите на „ Светлите сили “, в противоположен случай тя санкционира доста грубо.

Така че, колкото и да е мъчно решението, колкото и да се изкушаваме от вероятните вероятности, в този момент е доста значимо да се ръководим от законите на съвестта и обществото, единствено в този случай ни е обезпечена отбрана свише, която дава шанс, триумф и разцвет.

А най-важният миг е планетарното ядро ​​на Затъмнението, което се състои от Слънцето, Луната и Меркурий, който е и назадничав. Какво може да ни каже този факт?

Първо, Слънцето е нашето схващане, а Луната е нашето подсъзнание. Това значи, че спорът на тези две структури на душeвността ни е обезпечен. За някои ще премине по-гладко, до момента в който за други ще бъде доста блестящо.

През подобен интервал от време са евентуални замъгляване на мисленето, някаква дереализация, мощна емоционалност и понижаване на контрола върху личните страхове и комплекси. За да балансира и стабилизира целия този безпорядък, спретнат от Светилата, е свикан Меркурий в ретроградна фаза.

Той се е обърнал тъкмо в точния момент и с цел да се притече на помощ на Луната и Слънцето, с цел да ни даде опция да не вършим ужасни и непоправими неточности. Меркурий ни предизвиква да не губим главите си, да разчитаме на знанията си и насъбрания преди този момент опит, да бъдем бдителни и да внимаваме с потока от информация, който ще се пробва да ни извади от равновесие.

Най-вероятно ще се сблъскаме със обстановки, които към този момент сме следили преди. Ретро-Меркурий ни приканва да помним това, да осъзнаем до какви последствия могат да доведат тези условия. Разбирането на това ще ни даде късмет да изберем вярната и най-ефективна тактика на държание.

Нека обобщим.

Малките деца и възрастните хора са най-засегнати всевъзможни затъмнения. Първите стават прекомерно прочувствени и неспокойни, до момента в който вторите могат да имат проблеми със сърдечно-съдовата система, изключително в случай че имат хронични болести.

Въздействието на идното слънчево затъмнение стартира още на 7 юни и ще намалее едвам в края на този месец. За някои това ще предизвика значими събития в живота, а за други може да стартират обилни трансформационни вътрешноличностни процеси.

През интервала на Коридора на затъмнението интуицията се изостря, мнозина имат мощно предпочитание да трансформират нещо в живота си. Не бива да блокирате потока на тези мисли, тъй като Слънчевото затъмнение включва нова стратегия за живот, започва цикъл от значими промени. Затова обърнете внимание на знаците, на подсказките на вашия интуиция, бъдете открити за потока на Вселената. Не забравяйте, че в този момент залагаме стратегия за нашето лично бъдеще, която ще се извършва в продължение на 18 години.

На 10 юни можете да организирате ритуалите на Новолунието, свързани с намисляне на стремежи, или най-малко просто да извършите проект за бъдещето, да напишете лист с цели, да пресъздавате фантазиите си. Така ще се свържете с галактическите сили, които ще ви оказват помощ замисленото да се сбъдне по-бързо.

Автор: Astronews

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР