Всичко, което се върти, създава торсионно поле. Независимо дали е

...
Всичко, което се върти, създава торсионно поле. Независимо дали е
Коментари Харесай

Съществуват ли феномени като лоши очи, уроки, магии: Български физик с научно обяснение за всички скептици

Всичко, което се върти, основава торсионно поле. Независимо дали е електрон, вентилатор, колело на велосипед или Луната. То не придвижва сила, само че незабавно популяризира информация за всички събития в предишното, сегашното и бъдещето, без значение от физическата среда.
Скоростта му е над 1 милиард пъти по-голяма от тази на светлината. „ Дори когато вие, дамите, употребявате сешоара, с цел да изсушите косата си, сте под въздействието на торсионно поле, генерирано от въртящите се елементи на уреда ”, пошегува се приживе акад. Анатолий Акимов на лекцията си при първото си посещаване у нас през 2006 година, написа „ Труд “.

Той е един от основателите на авангардната доктрина за торсионните полета, които са пространствено-времеви вихри с ляво или дясно въртене. Българският физик акад. Божидар Палюшев, прочут с поредицата си „ Физика на Бога ”, съпоставя торсионното поле с въртенето на течността, когато разбъркаме чая си с лъжичка.
При усукването надясно се съхранява информацията, а при въртене наляво торсионните полета се „ разсукват ”, при което информацията, която носят, се изкривява или изтрива. Притежават памет, съпоставима с тази на хората В торсионните полета се съдържа информация за бъдещето на Вселената и за ориста на хората.
Всеки човек е източник на торсионно поле, носещо цялата информация за него и за здравето му.

„ Ние сме приематели и предаватели на торсионни полета във Вселената и в случай че се настроим в резонанс с торсионното поле на Вселенския разсъдък или международното осведомително поле, можем да получим свръхестествени знания.
Човек може да влезе в резонанс с него единствено в случай че има чисти намерения ”, безапелационен беше акад. Акимов. Според него торсионните полета имат памет, съпоставима с тази на индивида. Най-силна памет има свръхразумът или Бог.
Това е „ мозъкът ”, който има размер на нашата Вселена. Торсионни полета се генерират и без съществуване на въртене. Това се случва даже когато приказваме, пишем, мислим, твърди съветският физик Виктор Шкатов, създал апарат за премерване силата на торсионните полета.

С него той е определил какво торсионно поле генерират разнообразни букви и знаци. Доказал е да вземем за пример, че името Христос, написано на лист хартия или произнасяно, основава дясно торсионно поле, което работи като отбрана. Това изяснява целебната мощ на молитвите.
Инфо: Блиц

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР