Всичко, което подобрява сексуалния живот, може да се счита за

...
Всичко, което подобрява сексуалния живот, може да се счита за
Коментари Харесай

Как да възбудите сексуалното желание

Всичко, което усъвършенства половия живот, може да се смята за тласък на интимното предпочитание. Възможностите са съвсем безкрайни. Вижте 6 метода да възбудите половото предпочитание:
Харизма
Мнозина търсят какви ли не способи да покачат своята неустоимост, само че „ спусъкът „ за желанието на колегата е личната ни харизма – тя е най-хубавият „ сексуален тунер “. Доброто самочувствие, желанието да бъдеш обичан, силата - това е изцяло задоволително, с цел да се появи желанието.

Бъдете отворени и уверени
Това е рекомендацията на специалистите. Стресът и неналичието на време въздействат доста зле на половия живот – унищожават го изцяло. Да бъдеш провиснал, да покажеш на колегата си какъв брой доста го искаш – ето това е, което обезпечено ще го накара да ви желае и то мощно. Някоя небрежна милувка, гальовен взор - и пътят към спалнята е към този момент на половина скъсен! Само няколко думи могат да създадат чудеса – да вземем за пример, тънък намек или комплимент за външния тип на колегата. Не е нужно доста, а единствено да уцелите подобаващия миг!
Романтична вечеря на свещи
Ще кажете, че е факсимиле, само че въпреки всичко клишетата по тази причина са клишета, тъй като са потвърдено правилни. Един от най-работещите способи да се настроите на полова вълна е сантименталната вечеря. Вкусни ястия, вино, мека светлина на свещи – всички тези неща отпускат и оказват помощ на сътрудниците да се концентрират един върху различен. Оттук би трябвало да започнете, когато възприятията към този момент са понамалели или когато желаете да подправите с щипка пристрастеност половия си живот. Отпускащото алено вино и чувствената атмосфера бързо трансформират елементарната вечеря в незабравима вечер. Има и храни, които усилват желанието, като ягодите, да вземем за пример. На разрушената сметана можете да се насладите освен от десерта в чинията, само че и от пъпа на колегата. На филмите наподобява много възбуждащо, тъй че – за какво пък да не опитате!
Еротичното облекло оказва помощ
Секси облеклата освен провокират предпочитание, само че и радват колегата. В тясна пола, красиви чорапи и високи токчета всяка жена се трансформира в кралица на секса. Но за еротично облекло важи същият принцип като при събличането: не се показвайте прекалено много! Части от тялото, които са дискретно скрити от облеклата, разсънват въображението на колегата. Съветваме ви също да не показвате тоалета на половинката си преди любовната игра – дано е изненада. Всичко, което ви харесва, е разрешено. Не е наложително да е неглиже или различен типичен жанр. Костюмът на здравната сестра също е добър - можете да започнете да играете функции!
Секс играчки и игри
Не е мъчно да извършите секса ослепителен, когато има толкоз доста играчки, че не е нужно да полагате старания да измислите нещо ново. Тези, които избират BDSM, също няма да останат отегчени. Във всеки дом има шал, колан и няма да е мъчно да намерите и белезници за играта. Можете да започнете с целувки и милувки, а по-късно дискретно да издърпате белезниците и да фиксирате ръцете на колегата си в леглото с тях. Ефектът на изненадата ще свърши работа!

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });
Смяна на ситуацията
Бързият секс в кола, на паркинг или на друго извънредно място е нещо, което може небрежно да издуха праха от скучния полов живот. Сексът на едно и също място става обикновен с течение на времето. Еротичното въодушевление се разсънва от промяна на ситуацията и времето. Достатъчно е даже единствено да се разноските из жилището – ще намерите много забавни места за скотски удоволствия. Най-лесните други възможности са на пода или на масата. Има задоволително вариации, изключително за бърз акт.
Всичко, което подхожда и на двамата сътрудници, е разрешено
Какво тъкмо основава еротично въодушевление и какво не зависи освен от обстановката, само че и от това, което харесва във вас сътрудникът ви? Във всеки случай, половият живот може да бъде доста по-интересен и прелестен, в случай че практикувате дълга любовна игра. Сексуалните тласъци не би трябвало да бъдат изключение, те би трябвало да се употребяват допустимо най-често. Особено в случай че сте интимни все по-рядко. Опитайте колкото се може повече варианти - това е верният път към забавния полов живот, настояват специалистите.

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР