Всичко което не направи кабинетът Петков, го направи служебният кабинет.

...
Всичко което не направи кабинетът Петков, го направи служебният кабинет.
Коментари Харесай

Явор Гечев: Всичко, което не направи кабинетът Петков, го направи служебният кабинет

" Всичко което не направи кабинетът Петков, го направи служебният кабинет ". Това съобщи служебният министър Явор Гечев по bTV. той разяснява и уволнението на шефа на БАБХ Христо Вълчанов. Гечев сподели, че не схваща за какво някогашния министър председател Кирил Петков клюки служебния кабинет, откакто той е приключил множеството работа за построяването на държавна лаборатория на граничен пункт " Капитан Андреево ". Гечев не утвърждава изявленията на Кирил Петков, че през границата ни минават отровни артикули сега, в който се разисква участието на страната в Шенген.

 

Земеделският министър  аргументира уволнението на Вълчанов с това, че не дал отговор на ритъма на работа, който определил Гечев. Има закъснение на осъществяването на приритети, които съм сложил и не съм склонен с някои назначения които е направил Христо Вълчанов, съобщи Гечев.

 

Той изрази възмущението си, Политическа партия повдига тематиката за Капитан Андреево три дни преди решението за Шенген. Кампанията почна, тази политическа дъвка е нездравословна за страната, разяснява Гечев импортирания сигнал от Политическа партия през днешния ден в ДАНС против БАБХ. " Продължаваме промяната "   с нещата, които вършат са част от казуса, не част от решението, безапелационен е Гечев. 

 

 

 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР