Всичко, което ми се случва по пътя, е добре дошло

...
Всичко, което ми се случва по пътя, е добре дошло
Коментари Харесай

Камен Донев: Ще носим простащината като кръст, но трябва да се борим!

Всичко, което ми се случва по пътя, е добре пристигнало – в това число да се занимавам с измекяри, простаци, некадърници, нагли хора, съобщи артистът

„ Словото е това, което в действителност ни извисява – методът, по който поддържаме връзка, разсъждаваме. Начинът, по който търсим връзка. Хората стават хора посредством близките. Словото прави индивида човек. Разчитам доста на иронията, това е огромно оръжие ”. Това съобщи артистът Камен Донев в ефира на.

„ Най-важно е човек да не се опасява. На възрастта, на която съм в този момент – скоро ще навърша 52 години, моята писта е такава, че има по-трудни малки врати и по-лесни порти. Такъв е животът, не се окайвам. Всичко, което ми се случва по пътя, е добре пристигнало – в това число да се занимавам с измекяри, простаци, некадърници, нагли хора ”, съобщи артистът Донев, прочут с авторския си моноспектакъл „ Възгледите на един преподавател за националното творчество ”.

Той описа, че обича да разсъждава за деформацията на индивида, която идва от неговите упоритости, неговите планове, от разминаването сред форма и наличие. „ От взаимоотношението на индивида с околния свят, от компромисите, които стават прекомерно огромни ”, сподели Донев.

Без да загатва спора в Народния спектакъл „ Иван Вазов ” поради уволнението на режисьора Александър Морфов, артистът сподели: „ Аз като умра… не съм персона, може би ще си намеря място в Народния спектакъл „ Иван Вазов ”. Повод за думите му бе изявлението на настоящия шеф на театъра Васил Василев, че „ Личностите в националния спектакъл не значат нищо, националният спектакъл значи ”.

„ Тази нецензурност, която пристигна, дружно с поп-фолка, с мутрите – всички тези нелепости, които сполетяха България, ще ги носим като кръст доста време. Но би трябвало да се борим. Трябва да се борим ”, сподели Камен Донев.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР