Всичко, което Кейт Мидълтън носи, се превръща в моден хит.

...
Всичко, което Кейт Мидълтън носи, се превръща в моден хит.
Коментари Харесай

Луксозен гардероб! 7 от на най-скъпите тоалети на Кейт Мидълтън за 2022 г.?

Всичко, което Кейт Мидълтън носи, се трансформира в фешън шлагер. Независимо дали са аксесоари за 20-30 $, или първокласни тоалети за десетки хиляди. Вижте някои от най-скъпите тоалети на Кейт Мидълтън за отминаващата 2022 година

Всеки тоалет, който Кейт Мидълтън носи, има избрана застрахователна стойност. И точно на нейната база дефинираме най-скъпите тоалети на принцесата на Уелс за 2022 г. 

 
Тоалет за 2 539 паунда за визитата в Дания
За визитата в Дания през февруари 2022 година принцесата на Уелс съчета налични фешън марки с първокласни такива. Червеното ѝ сако е на Zara и коства 122 паунда. Аксесоарите на също не костват кой знае какъв брой. Луксозният детайл в този тоалет е панталонът Roland Mouret, чиято цена е близо 800 паунда.

 Добави изложение

 
Тоалет за 4 690 паунда за събитие в Лондон
По мотив 5-тата годишнина от пожара в Grenfell Tower, принцесата на Уелс избра изчистена визия в бяло. За мотива тя облече миди рокля на Suzanne London, съчетана с колан на талията. Моделът коства близо 2 500 паунда. Обувките ѝ, вид Мери Джейн, са на Alessandra Rich и костват 540 паунда. Обеците също са измежду по-скъпите в сбирката на Кейт - костват 310 паунда и са на Maria Black, модел " Cha Cha ". Клъчът също бе безценен, въпреки и обикновен на тип - с марка Emmy London и цена 1 350 паунда.

 Добави изложение

 
Визия за 4 417 паунда за Уимбълдън 2022
Принцесата на Уелс посети финала за дами на тенис шампионата Уимбълдън и притегли вниманието със слънчево жълта рокля. Моделът е на Roksanda и е с обемна панделка-акцент на ключицата. Роклята коства близо 900 паунда. Тя бе допълнена от обувки на Gianvito Rossi за близо 600 паунда. Очилата са обичан модел на - Bvlgari и костват 166 паунда, а шапката ѝ е с цена 59 паунда. Общата стойност на визията се повишава от обеците на принцесата на Уелс. Те са на нейна обичана дизайнерка - Kiki McDonough и костват 2700 паунда.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР