Всичко или нищо за Пенчо Цветков! По примера на Борислав

...
Всичко или нищо за Пенчо Цветков! По примера на Борислав
Коментари Харесай

Пенчо Цветков рискува срещу британска звезда

Всичко или нищо за Пенчо Цветков! По образеца на Борислав Велев непобеденият български боксьор в тежка категория ще се изправи против класен противник на огромна галавечер в Ливърпул тази събота.

Той ще се бие против англичанина Фрейзър Кларк (2 победи, 2 с нокаут). 31-годишният колос е бронзов медалист от олимпиадата в Лондон. Той е печелил шампионата „ Странджа “ и шампионата на Европейския съюз в София през 2014 година

Насрочването на този мач е много забавен ход, откакто Цветков имаше планувана друга борба за 16 юли против някогашния спаринг сътрудник на Кубрат Пулев – Албон Первицай. Три седмици преди дуела Цветков получи травма на ръката, а мачът за повторно беше отсрочен. Той работеше доста крепко на специфичен лагер в София, където правеше спаринги с Петър Белберов и Кирил Борсов.

Фрейзър Кларк също имаше проблеми с ръката по-рано през годината. Той беше опериран през март, а за последно се боксира на 30 юли, когато отнесе единствено за два рунда първенеца на Аржентина Ариел Бракамонте.

View this post on Instagram
A post shared by The Jungle of Sports (@thejungleofsports)

Цветков (7 победи, 5 с нокаут) показа, че след мача ще разяснява всички условия към идната борба. В неговия ъгъл ще бъде Евгени Василев.

Двубоят на българина против Фрейзър Кларк е трети в телевизионната карта на шоуто, чийто начален час е 21.00.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР