Всичко хубаво има своя край, а Шампионската лига никога не

...
Всичко хубаво има своя край, а Шампионската лига никога не
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Финалът на Шампионска лига



Всичко хубаво има своя край, а Шампионската лига в никакъв случай не ни е разочаровала в това отношение! След редица атрактивни мачове, изненади и няколко разочарования, финалът е тук! А достойнството да играят в него имат " Манчестър Сити " и " Челси "!

Мача може да наблюдавате директно по bTV Action, на платформата VOYO.BG и по bTV Radio от 21:00 ч. през днешния ден (29 май)!

За трети път в историята на шампионата два британски отбора ще спорят за трофея. Арена на най-важния мач през сезон 2020/2021 е Порто. Първоначалните проекти бяха финалът да се състои в Истанбул, само че за втора поредна година турският град се сбогува с тази фантазия. Причината предстоящо са ограниченията за ограничаване на ковид, които са в действие в югоизточната ни съседка. В Португалия британските почитатели са надалеч по-спокойни. Те влязоха в страната без да им се постанова да бъдат под карантина.

На трибуните на " Ещадио до Драгао " ще има общо 16 500 фенове. Клубовете получиха по 5800 билета, които да дават на агитките си. Ръководството на " Манчестър Сити " реши да поеме разноските по тестване на всички свои последователи, до момента в който част от билетите за почитатели на " Челси " бяха върнати поради високите цени на пътуването.

Истината обаче е, че футболът към този момент господства по улиците на Порто!

Предстои ни да следим здрав британски конфликт. Двата тима ще би трябвало много да се потрудят, с цел да се изненадат. Все отново първият мач сред " Сити " и " Челси " датира от 1907 година! От началото на 2021 година " сините " от Лондон реализираха две победи над този противник и записаха една загуба.

" Манчестър Сити " влиза във финала със самочувствието на първенец на Англия. " Гражданите " обаче към момента нямат във витрината си трофея от Шампионската лига. В " Челси " въпреки това сигурно се усмихват, когато се върнат към 2012 година и триумфа над " Байерн " Мюнхен след дузпи.



В " Сити " разчитат на добре сработен отбор и мениджъра си Хосеп Гуардиола, който към този момент е печелил шампионата два пъти с " Барселона ". Срещу отбора от Манчестър ще се изправи младият състав на " Челси ", който сякаш се прероди под управлението на Томас Тухел!

Време е за край! При това един от най-чаканите! Един от най-важните! Финалът в Шампионската лига!

Кой ще бъде коронован за клубен първенец на Европа? " Манчестър Сити " или " Челси "? Отговорът през днешния ден (29 май) от 21:00 ч. директно по bTV Action, на платформата VOYO.BG и по bTV Radio!

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР