Всичко е възможно по отношение на съдбата на правителството. Това

...
Всичко е възможно по отношение на съдбата на правителството. Това
Коментари Харесай

Валери Симеонов не се вижда като премиер, Божков му нанесъл вреди

Всичко е допустимо във връзка с ориста на държавното управление. Това се разбра от думите на водача на НФСБ и съпредседател на Обединени Патриоти Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16. Той не пожела да разяснява оставките на тримата министри, поискани от премиера Бойко Борисов. Похвали обаче Владислав Горанов, който бил един от най-хубавите министри след прехода.

"Търсим консенсус, би трябвало да се търси лице с доверие ", сподели пред Българска национална телевизия Симеонов.

Запитан дали той може да се съгласи да размени Борисов на премиерския пост, Симеонов сподели, че би трябвало да е някой с поддръжка. Тук той загатна и избягали в Дубай Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от.

Борисов от Брюксел: За хората, които ми желаят оставката - оставям им 29 милиарда евро

"Акцията, която беше подкрепана с парите от Божков през 2019 година с митингите, ми нанесе вреди ", съобщи Борисов.

Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 беше изключително сериозен към митингите, смятайки, че те са разнородни и не са основателни.

"Хората, които работят, имат собствен бизнес, не ги виждам на тия митинг. Виждам хора с политически упоритости, другата група са хора, които се ръководят от Дубай, третата група са хората, които са недоволни от живота си, така наречен неудачници. Четвъртата група е студентите, които са се върнали, тъй като университетите им са затворени. Правят си селфита ", разяснява той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР