Всичко е наред с мен. Чувствам се отлично. Вирусът си

...
Всичко е наред с мен. Чувствам се отлично. Вирусът си
Коментари Харесай

Георги Любенов: Няма какво да разказвам за вируса, не съм му рекламно лице

 " Всичко е наред с мен. Чувствам се чудесно. Вирусът си тече ".Това разкри пред " " водещият на " Денят стартира " по Българска национална телевизия Георги Любенов.

Обичаният водещ даде позитивна проба за Covid-19 при започване на предходната седмица. Любенов незабавно се изолира в дома си за 14 дни. Въпреки позитивния тест той не демонстрира признаци. Дни преди да се изследва, има лека температура, която бързо отшумява. Сваля я с елементарни медикаменти.

" Няма какво да описвам за вируса. Не съм му рекламно лице. Скоро ще завърши. В неделя ми свършва карантината. Смятам, че съм изцяло здрав ", коментира още Любенов.

Заради позитивния тест на водещия всички негови посетители се подлагат на проучване. За благополучие - няма нито един позитивен.  " Не знам по кое време ще се завърна на работа "  - изясни още Любенов.

На негово място от Българска национална телевизия поставят за лице на предаването Мариана Векилска. Бившият кадър на Би Ти Ви има огромен опит в публицистични излъчвания. И замества титуляря Любенов по съвършен метод. 

Друг от известните водещи, инфектирани с Covid-19 - Витомир Саръиванов, не стопира да работи. Въпреки позитивния тест той се труди, даже и под карантина. Бившият състезателен публицист сега е основен редактор на " Игри на волята ".

" В момента работя. Не искам да разясня нищо за вируса ", показа пред вестника Саръиванов. Той кара болестта съвсем без признаци. В началото имал леко главоболие и загуба на подушване.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР