Всичко е лъжа! Това каза Снежана Сандова - баба на

...
Всичко е лъжа! Това каза Снежана Сандова - баба на
Коментари Харесай

Бабата на 2-годишния Асен от Столипиново: Всичко е лъжа, Карагьозови искат да вземат детето!

Всичко е неистина! Това сподели Снежана Сандова - баба на 2-годишното дете, в чиито ръце беше комплициран револвер малко след настъпването на Новата година.
Прочетете още
Новогодишната драма с 2-годишния Асен Карагьозов, в пловдивския квартал Столипиново, е на път да провокира същинска родова война. Между семействата Сандови и Карагьозови има спор, който датира от месец март предходната година и продължава и към сегашния миг. В центъра на разногласието е точно дребният Асен, поради който се водят и правосъдни каузи, при коя от двете семейства да остане.

В едно от съвещанията през месец март предходната година се стигна и до ексцесии пред правосъдната палата в Пловдив, приключили с изстрели и арести. На делото тогава магистратите постановиха детето да бъде настанено в семейство Сандови като краткотрайна мярка, като Карагьозови могат да го взимат всеки първи и трети уикенд през месеца.

Пред TrafficNews , бабата на детето от страната на майката, Снежана Сандова описа, че макар определението на съда, семейство Карагьозови задържат детето повече от разрешеното, като в един от случаите вместо два дни са го задържали четири месеца и не са желали да им го връщат.

Относно обстановката в новогодишната нощ и клиповете по какъв начин 2-годишния Асен стреля с револвер, Сандова сподели, че нищо от показаното във видеото не  е правилно. Според нея Карагьозови желаят да вземат детето и употребяват всяка опция да ги очернят.

Бабата на дребния Асен описа още, че откакто са се сурвакали за Нова година са излезли от къщата, където са се били стекли доста хора. След като видели дребния Асен хората желали да го подържат и да му се порадват, тъй като всички го обичат. В този миг, някой е дал револвер на Асен Александров, който държал детето в ръцете си, само че изстрели не са били възпроизведени. Според Сандова гърмежите, които се чуват на клипа са от пиратки и бомбички.

Относно нападките към фамилията ѝ, че не могат да възпитат детето, Сандова сподели, че то се отглежда в добра среда и даже след случая са били тествани от Държавната агенция за закрила на детето и не са установени нарушавания.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР