Всичките 60 нови електрически автобуса вече са във Варна. Това

...
Всичките 60 нови електрически автобуса вече са във Варна. Това
Коментари Харесай

Всички нови електробуси са във Варна, пускат ги в движение през март

Всичките 60 нови електрически рейса към този момент са във Варна. Това удостовери за Moreto.net ръководителят на плана за доставка на возилата и началник на общинското дружество „ Общински паркинги и синя зона “ Младен Иванов.

Всичките 20 машини вид „ соло “ към този момент са в базата на „ Градски превоз “, сподели шефът на общинския транспортьор Николай Антонов. Останалите 40 „ съчленени “ към момента не са признати и се разтоварват. Последната партида от тях дойде през вчерашния ден по море. За придобивката се похвали кметът на града Иван Портних в персоналния си профил във Facebook.

Скоро следва да стартира работа по построяването на нужната инфраструктура. Процесът се е забавил поради прекъсната поръчка за избор на реализатор. Паралелно би трябвало да бъдат инсталирани и нужните системи за сигурност в рейсовете, заложени по план, както и да се реалокират билетните системи от рейсовете, които ще бъдат изведени от употреба.

Очакванията са всички действия да бъдат приключени до месец март, когато електробусите да стартират да се движат по варненските улици и да обслужват жителите и гостите на града.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР