Всичките 129 деца от деветте социални институции в Шуменска област

...
Всичките 129 деца от деветте социални институции в Шуменска област
Коментари Харесай

В област Шумен е в действие кампанията Операция плюшено мече

Всичките 129 деца от деветте обществени институции в Шуменска област ще имат своите изненади под елхата за Коледа. Мечтите на децата ще станат действителност с помощта на акцията " Операция плюшено мече ". Борислава Борисова , районният отговорник на акцията, прецизира, че хората от Шумен могат да станат донори и в други райони на страната, където още има неизпълнени поръчки. Желанията на децата са написани в уеб страницата на сдружението " Операция Плюшено мече ". Подаръците би трябвало да са нови, опаковани и надписани.

Очаквах да се запълнят всички стремежи на деца с донори. По-голямата част от подаръците са пристигнали. Очакваме напълно дребна част от тях занапред да дойдат.

Дарителите не са единствено от България. Има донори българи, живеещи в Ирландия, Англия и Германия.

Стимулът е, че е хубаво всяко дете за Коледа да получи подарък и едно усмихнато дете повече. За развиването на едно общество се познава по отношението му към дребните деца и към възрастните хора, споделят добродетелите:

Донякъде е тъжно обаче, че обществото ни става интензивно по празниците, само че по-добре е по празниците, в сравнение с в никакъв случай. Все отново е положително начало. Тепърва ще се включваме, когато има такива акции и ще заразяваме и други хора около нас. Няма нищо по-тъжно от това дете да остане без подарък на празник.

В звуковия файл можете да чуете целия репортаж на Людмила Борисова. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР