Всичките 100 000 копия на новото френско издание на списание

...
Всичките 100 000 копия на новото френско издание на списание
Коментари Харесай

Разголената френска представителка на властта постигна рекорд!

Всичките 100 000 копия на новото френско издание на списание Playboy с министър Марлен Шиапа на корицата бяха продадени за три часа, оповестяват локалните медии.

Отпечатани са спомагателни 60 000 копия. Обикновено във Франция се продават към 30 000 от всеки брой на Playboy.

Шиапа театралничи облечена и на нито една от фотосите не е гола, само че списанието въпреки всичко е разпродадено, очевидно поради нейно изявление.

Тя беше мощно подложена на критика във Франция, тъй като се съгласи да се снима за Playboy. Новината, че фотографията й ще краси първата страница, идва в миг, когато френското държавно управление е изправено пред гневни протестиращи против пенсионните промени.

Министърът на обществената стопанска система, Шиапа театралничи в бяла рокля на фотоси на Playboy и приказва за феминизма и правата на дамите. В изявлението тя пази правото на дамите " да бъдат тъкмо това, което желаят да бъдат “.

" Ако желаят да се обличат като монахини и в никакъв случай да не срещат мъжете, които обичат, би трябвало да бъдат подкрепени в това. Но даже и да желаят да театралничат без облекла в някое списание “, сподели тя и разкри, че се гордее, че е писала еротична литература, съобщи dnes.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР