Всички знаем, че приемът на вода е от съществено значение

...
Всички знаем, че приемът на вода е от съществено значение
Коментари Харесай

Правилната хидратация е тайната на доброто здраве и красота

Всички знаем, че приемът на вода е от значително значение за естествената функционалност на всички системи в човешкия организъм. И без значение, че сме наясно какъв брой значима е тя за здравето ни, постоянно забравяме, че е главен отговорник и за поддържането на нашата хубост. Водата изглажда бръчките и прави кожата очевидно по-свежа и красива посредством действието си извън и от вътрешната страна. Добрият външен тип е разследване от здравословен метод на живот и от грижи. Научно потвърден факт е, че с цел да бъде кожата сияйна по-дълго тя се нуждае от хидратация, само че няма по какъв начин хубостта да се поддържа единствено с естетични процедури, без нужното на ден количество вода, свежестта на кожата се оказва мираж за дамите. Чрез пълноценната хидратация се отделят токсините по-бързо, посредством живителната течност подкрепяме изхвърлянето на всички нездравословни субстанции. Правилният банкет усилва производството на колаген, когато е в задоволително количество той се бори с фините линии. Редовното пиянство на вода усилва жизнеността и усъвършенства тургура на клетките, овлажнява кожата от вътрешната страна, а освен в региона на епидермиса, покачва еластичността и предотвратява сухотата й. Пиенето на вода заран на гладен корем, усилва притока на кръв към кожата и й придава здрав и пресен тип, предотвратява дехидратацията, която от своя страна води до прибързано формиране на бръчки. От живителната течност се нуждае всяка клетка в тялото ни, като нашата коса не вършат изключение. Оптималният банкет на вода денем води до гладка и опъната кожа, както и до блестяща коса, той подхранва, заздравява и укрепва косъма от вътрешната страна на открито. Недостатъчното количество може да е повода за чуплива и тънка коса.



Защо пиенето на вода е значимо за кожата?

Всички добре знаем, че кожата е най-големият орган в тялото на индивида. Чрез верния банкет на вода й помагате да поддържа съвършен рН баланс и понижаваме образуването на бръчки. Кoгaтo нe пиeм задоволително течности, тялoтo ce интoкcикирa, кoжaтa cтaвa пo-мътнa, пoявявaт ce първоначални прoцecи нa cтaрeeнe, лицето ce oтпуcкa и има потребност от незабавен детокс, а най-бързият е една огромна чаша вода. Когато увеличим приема на вода, ще видим, че това придава натурален искра на лицето, а кожата усъвършенства еластичността си. Така че всяка чаша вода е една дребна победа в борбата с времето. Освен с лечебни цели изворната вода може да се употребява и като козметика, а резултатът от нея е повече от приемлив. Отдавна сме наясно, че чешмяната вода е щедро хлорирана – да, това унищожава бактериите в нея, само че същото се случва и с чревната ни флора. А в случай че я използваме даже единствено за външна приложимост, с времето може доста да утежни положението и на кожата, и на косата. Един съвет от водещи кожни лекари е дамите да употребяват изворна вода за лицата си, поради скъпите й свойства, само че постоянно избирайте такава с ниска минерализация. Чрез подхранването и хидратирането на кожата с електролити и минерали, този вид вода сигурно ще накара лицето да наподобява по-младо и свежо. Усилието е минимално, а резултатът си заслужава.

Обичате ли провокациите? Опитайте да пиете вода на постоянно и на дребни глътки през целия ден, наложително една чаша заран на гладно, преди всяко хранене и постоянно, когато ви се хапва нещо нездравословно. Ако не сте привикнали да приемате такова огромно количество, последователно увеличавайте нейния банкет. Този воден режим ще има удивително влияние върху външния тип и върху формата ви. По-рядко ще усещате апетит, тъй като доста постоянно си мислим, че сме гладни, а в действителност тялото ни подсказва, че се нуждаем от вода. Когато поемаме вода на гладно, ние предизвикваме отделителната система и тя изхвърля токсините. Избирайте изворна вода с ниска минерализация, тя най-добре удовлетворява дневните потребности на тялото, следете одобряваната вода да е с неутрално pH, то подкрепя елиминирането на всички нездравословни детайли от организма. Правилната хидратация е един от най-важните привички за крепко тяло, наложете си една седмица да сте непрекъснати в построяването му и ще се убедите какъв брой потребно влияние ще окаже върху здравословното ви положение. Пийте повече вода и ще се чувствате по-свежи и енергизирани! Водата е здраве, дано не лишаваме тялото от нея. А Вие през днешния ден изпихте ли задоволително количество?

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР