Всички взимат пари в парламента. Така дори да не стъпиш

...
Всички взимат пари в парламента. Така дори да не стъпиш
Коментари Харесай

Явор Нотев: Парламентът ще работи по-бързо и по-добре без БСП

Всички взимат пари в Народното събрание. Така даже да не стъпиш в пленарната зала взимаш към 1000 лв.. Това не е заслужено. Народният представител е определен от народа и би трябвало да е в Народното събрание. Това сподели зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от партия „ Атака “ Явор Нотев в предаването „ Още от деня “ по Българска национална телевизия.

Според него не е лицеприятна гледката на на половина празната зала. „ Това е едно неприятно обръщение и способства за никия рейтинг на институцията, също така дава тип, че Народно събрание няма да свърши работата си “, съобщи той.

„ Парламентът не е пълностоен без съпротива. Факт е, че без Българска социалистическа партия, Народното събрание ще работи по-бързо и по-добре е реалност, само че това не е рационално. Това поради което Българска социалистическа партия напуснаха Народното събрание не е национална идея. Нямам съвет към Българска социалистическа партия “, разяснява зам.-председателят на Народното събрание.

Явор Нотев разяснява и разногласията в дребната коалиция. „ Не е изключено да се явим с обща листа на евроизборите. Разговор във формата на обединението не е отритнат този вид. Има съответни разминавания. Предстоят диалози. Рано е да се каже дали се отхвърля едната или другата опция “. „ Още е рано да се приказва за завършек на дребната коалиция. Запазваме обединението, приказваме за осъществяване на управническата стратегия “, увери Нотев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР