“Всички виждаме как Борисов козирува на началниците в Брюксел. Такива

...
“Всички виждаме как Борисов козирува на началниците в Брюксел. Такива
Коментари Харесай

Георги Георгиев за Турски поток: Руски проект за руски газ, за който плащаме всички ние

“Всички виждаме по какъв начин Борисов козирува на началниците в Брюксел. Такива хора като него са удобни”. Това съобщи водачът на гражданско съдружие ''БОЕЦ'' - Георги Георгиев. Той бе посетител в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'', излъчващо се по ТВ Евроком.

От сдружението оповестиха, че готвят голям брой каузи против лица и медии поради обвинявания, отправени към " БОЕЦ ". Сред тях е и депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

Георгиев разяснява и скорошното акция на ''БОЕЦ'', касаеща градежа на ''Турски поток''.

“Правим една доста близка с “Росенец” прилика. Показваме едни мафиотски схеми, където българската страна липсва. Нямаше нито един представител на българската страна там, нямаше служащ, машина, нямаше българското знаме. Няма надзор. Никой. Имаше съветски служащи, съветски компании, които строят съветски план за съветски газ, за който плащаме всички ние”, уточни Георги Георгиев.

Той дефинира, че по този метод Борисов заплаща отговорностите си към Москва от страна на Пеевски.

“В контракта няма посочени подизпълнители. “Булгартранс аз” публично отхвърля. Саудитска компания строи, това съобщи Борисов от джипката и самолета. Саудитската компания няма нито един човек и нито една машина тук”, отсече Георгиев.

“Русия прибира 4-те милиарда за градежа на този план, а ние единствено плащаме”, безапелационен беше още водачът на Групово дело “БОЕЦ”.

Георгиев съобщи, че гаранцията, че оборудването ще бъде готово до края на годината е нещото, което сега крепи Борисов.

“Още на следващия ден тези фрагменти, дружно с документите, ще идат в Брюксел. Направихме контакт с трима евродепутати, които дадоха обещание това да стигне до съответните комисии”, уточни водачът на “БОЕЦ”. Той попита за какво у нас са пристигнали представители на Саудитска Арабия, откакто на място са съветски компании.

Гражданско съдружие “БОЕЦ” сигнализира, че зам.-главният прокурор Даниела Машева е изпратила писмо до Европейската комисия, в което осведоми, че сдружението е обвързвано с банкера Цветан Василев. Това излиза наяве от изявления на членове на “БОЕЦ” в обществените мрежи. От сдружението са безапелационни, че ще търсят правата си в съда за въпросните изказвания.

''Подобно говорене познаваме още от Иван Гешев, самата институция приказва по този метод. Самата институция се трансформира в жълто-кафява медия, която популяризира информация, която първо минава през медийните бухалки и дава отговор като формален отговор пред европейска институция с публични техни запитвания, че информацията е без доказателства, само че има обосновано съмнение. Това изясни юрист Камен Добрев от ''БОЕЦ'', който също бе посетител в " Честно казано с Люба Кулезич ".

Цялото изявление на Люба Кулезич с Георги Георгиев и Камен Добрев можете да изгледате след 1:02:22 във видеото:



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР