Всички видяхме - в момента, в който разкрием нещо за

...
Всички видяхме - в момента, в който разкрием нещо за
Коментари Харесай

Ананиев: В момента, в който разкрием нещо за Борисов, Гешев разпъва чадъра си

Всички видяхме - сега, в който разкрием нещо за Борисов, Гешев разпъва чадъра си. Имаме Министерство на вътрешните работи, което желае да свърши работа, само че не може без съдействието на прокуратурата. Има ли сега някой, който да проверява? Само Министерство на вътрешните работи си прави работата.

Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по bTV националният представител от „ Продължаваме Промяната “ Настимир Ананиев и означи, че ръководещите разчитат на Европейската прокуратура при уличаването в корупция на някогашната власт.

„ До една седмица се надявам да влезе закона за КПКОНПИ. Ще имаме организация, която ще проверява корупцията. Тогава ще можем да търсим отговорност “, съобщи шефът на районната комисия.

Той разкри и детайлности от договарянията с превозвачите, които вървят сега. По думите му тонът бил „ доста диалогичен “, „ нищо общо с това, което чуваме няколко дни “.

„ Идвам от договарянията с превозвачите, доста диалогичен звук. Всички са се дръпнали леко обратно – и от Министерски съвет, и от превозвачите. Петков моделираше целия диалог. Уговорени са няколко работни групи. Един разговор, който няма нищо общо с това, което чуваме няколко дни. Участниците бяха същите “, изясни Настимир Ананиев.

„ Има транспортни компании, които са свързани с ГЕРБ. Собственикът на една от най-големите автобусни компании беше депутат от ГЕРБ. Въпросът сега е може ли държавното управление да поддържа връзка с всеки. То сподели, че може. Днес бях очевидец на страховит разговор “, съобщи той.

„ Днес най-вероятно ще бъде разгласен пакетът от 2 милиарда лева В тази сложна рецесия държавното управление дава всеки един лев над бюджета за жителите. Ситуацията е сложна, само че държавното управление ще откри излаз “, разгласи още Ананиев.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР