„Всички видяха коя е групата, която създава напрежение и че

...
„Всички видяха коя е групата, която създава напрежение и че
Коментари Харесай

Лорер се почувствал заплашен на Шипка: Снежните топки могат да бъдат различни неща утре

„ Всички видяха коя е групата, която основава напрежение и че те бяха нападателно настроени. Украйна към този момент реши, че ръководителят на тази група е „ личност нон грата “ за нея “. Това съобщи пред БТВ министърът на растежа и нововъведенията Даниел Лорер, визирайки Костадин Костадинов.

„ Ако българските служби не считат по този начин, украинските го считат. Ние като хора се почувствахме застрашени, защото снежните топки през днешния ден могат да бъдат разнообразни неща на следващия ден “, сподели Лорер за случилото се на Шипка на 3 март.

„ Напрежение сред нас и Радев няма, има рецензии. В една демократична страна това е безусловно целесъобразно. Всяка институция е длъжна да показва мнение когато има такова по тематиките, които счита, че са значими за нея и за цялото общество “, добави той.

Министърът разяснява и съветската инвазия.

„ Ако войната и глобите, които идват сега, продължат със същия интензитет, ще върнат съветската стопанска система не просто в 10 години обратно, а може би в 80-те години на предишния век. Над 200 американски компании излязоха от Русия, в това число всички колоси в нефтената промишленост “, означи министърът. Според него, когато войната в Украйна завърши, ще има План за възобновяване и резистентност.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР