Всички важни решения не могат да се случат без ДПС,

...
Всички важни решения не могат да се случат без ДПС,
Коментари Харесай

Делян Пеевски: За всички важни решения е нужно участието на ДПС, така решиха избирателите

Всички значими решения не могат да се случат без Движение за права и свободи, обществото е избрало избрани партии така и така болшинство, нещата не могат да се случат, съобщи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание. Според него парламентарното болшинство няма потребност от съдружно съглашение.

" Очакваме министър председателят и Министерски съвет да вземат ограничения. Както се вижда, досега те не са взети, ще забележим какво ще стане в границите на днешния ден. Важното е да се случат в района планове, които ще запазят работните места и хората ще бъдат удовлетворени ", разяснява Пеевски тематиката за миньорските митинги и напрежението в районите, поради териториалните проекти за „ обективен ” преход на въглищните региони, които следва да бъдат признати от Министерски съвет.

Попитан дали ще се включи във вземането на тези ограничения, той отговори: „ Винаги се включвам, когато става дума за отбрана на работните места на хората ”.


По отношение на съветския нефт Пеевски разяснява: „ Въпросът е решен към този момент, както се вижда, взехме най-хубавото решение, с цел да не нарастват горивата ” и добави, че ще поддържа отлагането на бюджета с двайсетина дни.

Движение за права и свободи ще усили броя на кметовете си. Движението постоянно влиза в избори с настройка за победа. Ще реализираме нашите резултати. Никой няма подозрение в това, съобщи националният представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски пред публицисти в Народното събрание. Така той отговори на въпроса с каква настройка влиза Движението в конкуренцията за локалните избори, която стартира през днешния ден.

На въпрос дали ще стане член на Движение за права и свободи, Делян Пеевски съобщи: „ Аз от дълго време съм член на Движение за права и свободи ”.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР