Всички цени за ползване на инфраструктурата и услугите в курорта

...
Всички цени за ползване на инфраструктурата и услугите в курорта
Коментари Харесай

С 50% по ниска ще е цената на платеното паркиране в Слънчев бряг

Всички цени за прилагане на инфраструктурата и услугите в курорта Слънчев бряг за сезон 2020 ще бъдат понижени. Облекченията обгръщат съвсем всички сфери, управлявани от едноименното сдружение.

Става въпрос за такси за стоянка на таксиметрови коли, такси за коли, зареждащи търговски обекти, цени за паркиране на коли, отдаване на тротоарно право и други Това оповестиха от пресцентъра на " Слънчев бряг " АД, представени от Българска телеграфна агенция.
Плажовете в Санторини – с шезлонги с плексиглас (ВИДЕО) По този метод хотелиерите на острова разчитат гостите им да се върнат още веднъж при тях
Така да вземем за пример, в случай че през сезон 2019 един кв.м. тротоарно право се е отдавал на цена от 525 лв. с Данък добавена стойност, то след понижението за този сезон цената ще бъде 275 лв. с Данък добавена стойност. Цената се дефинира по скица според от площта, като цената на квадрат пада даже повече при наемане на по-голяма повърхност. Наемите на краткотрайни обекти в комплекса също се понижават с към 30 на 100, разясниха от сдружението.

Плановете са при започване на сезона от 1 юли, паркирането в синя зона в комплекса за туристи и посетители, да се понижи от 2 лв. с Данък добавена стойност на час на 1 лев с Данък добавена стойност на час без ограничавания в престоя. Същата, по-ниска цена, ще важи и за платено почасово паркиране на паркингите " Фрегата " и " Арда ", стопанисвани от " Слънчев бряг " АД.

Остават в действие цените за заскобяване и репатриране на погрешно паркирали коли, надлежно 30 лв. и 60 лв., тъй като това са наказателни ограничения, с които се цели предварителна защита на нарушавания, посочи Златко Димитров, изпълнителен шеф на " Слънчев бряг " АД.
Ще има ли късен летен сезон и по какъв начин ще се оправят курортите по морето? Кметът на Бургас съобщи, че се разчита доста на вътрешния пазар и на прилежащите страни – Румъния, Сърбия и Северна Македония
В подтекста на пандемията от COVID-19, при анулация на ограничаващите ограничения и опция за туризъм, " Слънчев бряг " АД ще вкара спомагателни ограничения за стерилизация на обществени пространства.

Комплексът чака да може да е подготвен за посещаване от 1 юни

Започват действия по рехабилитация на улици, тротоари и осветяване, както и озеленяване. Постоянна стерилизация ще се прави на тревни площи и градинки, крайбрежната алея и алея " Кубан ", пейки и места за събиране и паркиране.

Търсят се разновидности за застраховане на осемте КПП-та в курорта, където да бъде осъществена стерилизация на преминаващите коли, добави изпълнителният шеф на сдружението.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 2 004 14 93 476 Света 4 279 097 26 807 287 878 1 540 340 Заразени* Нови Починали България 2 004 14 93 Света 4 279 097 26 807 287 878
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР