Всички трябва да сме горди като българи, че помогнахме на

...
Всички трябва да сме горди като българи, че помогнахме на
Коментари Харесай

Кирил Петков: Не само ще сме първа политическа сила, а и ще имаме огромно мнозинство след изборите

Всички би трябвало да сме горди като българи, че помогнахме на Украйна. Имали сме една значима роля в исторически миг. Надявам се това да остане като положителна роля на страната ни в спора. Аз персонално се гордея. Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме промяната “ Кирил Петков в предаването „ На фокус “ по Нова телевизия.

„ Ние успяхме да съвместим всички критерии това да се случи по верния метод. Нямахме пряк импорт към Украйна. Г-жа Нинова е права, че няма един изнесен патрон за Украйна. Ние продавахме на страни на НАТО “, посочи той.

Кирил Петков разяснява и обединяването сред Политическа партия и Демократична България. „ Вчера бях дружно с ДСБ, Христо Иванов и други, всички бяхме застанали един до друг и усетих силата на това обединяване. Ние имаме общи цели, общи цели и полезности. Целта ни е да върнем вярата на хората “, посочи той.
„ Обикаляйки из страната видяхме доста дейни групи с ясна идея и те осъзнават, че самостоятелните борби не са задоволителни и би трябвало да се обединим. Шест партии към този момент сме дружно, само че може и разнообразни организации да се причислят към нас. Голямата борба са локалните избори. Имаме потребност от 20 000 общински съветници – свестни хора. Те би трябвало да поведат борбата за локалната власт “, изясни Кирил Петков.

„ Аз имам вяра, че освен ще сме първа политическа мощ, а и ще имаме голямо болшинство. Хората не могат да понесат повече разочарования. Вярвам, че в идващия парламент ще можем да управляваме. Ако усетим силата на обединяването ще сложим завършек на безпътицата. Ще имаме общ претендент за кметските избори в София. Каузата е по-важна от самостоятелната потребност на всеки един от нас “, сподели още Кирил Петков.

„ Направихме грешката да влезем в пояснителен режим на нелепостите на господин Борисов. Ако мислите, че можем да вземем 80 млн. от Пентагона, като медиатор...Спираме да му обръщаме внимание и ще го съдим за клеветите му “, закани се Петков.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР