Всички треньори от академията на Арда 1924 са преминали специален

...
Всички треньори от академията на Арда 1924 са преминали специален
Коментари Харесай

Треньори от Арда преминаха обучителен курс

Всички треньори от академията на Арда 1924 са минали специфичен курс на образование в Кърджали с преподавател Нестор Юруков, преподавател в треньорската школа по футбол към БФС. Това сподели за Българска телеграфна агенция президентът на академията на Арда 1924 Альоша Синабов.

Бившият основен методист в школата на футболен клуб Левски е водил занимания с треньорите в продължение на няколко часа.

"За него и за треньорският състав на академията това бе първата от поредност срещи, в които с скъпите си препоръки и насоки Юруков ще се опита да вдигне още повече равнището на образование в кърджалийската академия ", изясни Синабов.

Междувременно до края на годината четирима от треньорите в академията на Арда 1924 ще се явят на изпити за приемане на по-висок лиценз от УЕФА. Това са Ашкън Юсреф, Костадин Бейчев, Кирил Райкаджиев и Благовест Саръев, показват от академията.

По всяка възможност присъединяване в образование за самостоятелни тренировки в София ще вземе Росен Георгиев. С нов добит УЕФА "A " лиценз към този момент е Петър Бумбаров. Останалите треньори, взели присъединяване в образованието са Сарандис Глабаданидис, Васил Визев, Юлиян Коджахристов, Недрин Юзджан и Янко Янев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР